Vefa afişinde bu hafta Erdoğan Şahin anıldı!

Spor 08.10.2021 - 10:09, Güncelleme: 08.10.2021 - 10:09
 

Vefa afişinde bu hafta Erdoğan Şahin anıldı!

Vefa afişinde bu hafta Erdoğan Şahin anıldı!

29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda bu yıl bir geleneğin başlangıcını yapan Gebze Ticaret Odası, her müsabakasına ebediyete göç etmiş bir isimi anarak çıkış yapıyor. Yaptırılan dev afişle, sonsuzluğa uğurladığımız Gebzeli değerler anılıyor. İlk müsabakasında Yüzyıl Grup ile karşı karşıya gelen ve bu mücadelede Gebze’nin önemli değerlerinden olan Yüzyıl Grup kurucusu da olan Dr. Lütfü Çetinkaya ismi ile çıkan GTO, ikinci karşılaşmaya Erdoğan Şahin ismi ile çıktı. Gebze’de geniş kesimler tarafından tanınan ve sevilen Gebze Ticaret Odası’nda emek vermiş isimlerden olan Erdoğan Şahin, bir kez daha rahmetle anıldı. ÇİLER, “GEBZE’MİZE KATKISI OLMUŞ DOSTLARIMIZI TURNUVA VESİLESİ ANALIM İSTEDİK” GTO Başkanı Nail Çiler, “pandemi yâda başka nedenlerle aramızdan ayrılmış, çalışma arkadaşlarımız, Gebze’mize katkıları olmuş dostlarımızı, üyelerimizi turnuva vesilesi ile analım istedik. Kendilerine bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve dostlarına baş sağlığı diliyorum” dedi.  
Vefa afişinde bu hafta Erdoğan Şahin anıldı!

29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda bu yıl bir geleneğin başlangıcını yapan Gebze Ticaret Odası, her müsabakasına ebediyete göç etmiş bir isimi anarak çıkış yapıyor.

Yaptırılan dev afişle, sonsuzluğa uğurladığımız Gebzeli değerler anılıyor. İlk müsabakasında Yüzyıl Grup ile karşı karşıya gelen ve bu mücadelede Gebze’nin önemli değerlerinden olan Yüzyıl Grup kurucusu da olan Dr. Lütfü Çetinkaya ismi ile çıkan GTO, ikinci karşılaşmaya Erdoğan Şahin ismi ile çıktı. Gebze’de geniş kesimler tarafından tanınan ve sevilen Gebze Ticaret Odası’nda emek vermiş isimlerden olan Erdoğan Şahin, bir kez daha rahmetle anıldı.

ÇİLER, “GEBZE’MİZE KATKISI OLMUŞ DOSTLARIMIZI TURNUVA VESİLESİ ANALIM İSTEDİK”

GTO Başkanı Nail Çiler, “pandemi yâda başka nedenlerle aramızdan ayrılmış, çalışma arkadaşlarımız, Gebze’mize katkıları olmuş dostlarımızı, üyelerimizi turnuva vesilesi ile analım istedik. Kendilerine bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve dostlarına baş sağlığı diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.