Muhalif il başkanları kahvaltıda buluşacak!

Siyaset 08.10.2021 - 14:10, Güncelleme: 08.10.2021 - 14:10
 

Muhalif il başkanları kahvaltıda buluşacak!

CHP İL BAŞKANI HARUN ÖZGÜR YILDIZLI DUYURDU;

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı seçimlerden kent meselelerine, sosyoekonomik sorunlardan daha birçok farklı konulara TV 41’deki 7 Artı programında cevap verdi. Programda 6 muhalefet il başkanları olarak kahvaltıda buluşacaklarını da duyuran Yıldızlı, “Sorunları istişare ile çözeceğiz” dedi. TV 41’deki 7 Artı programının konuğu olan CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı seçimlerden kent meselelerine, sosyoekonomik sorunlarına kadar farklı konulardaki sorulara yanıt verdi. CHP il başkanı Yıldızlı beş önemli konuda da açıklamalar yaptı. Yıldızlı, Genel merkezin talimatıyla danışma kurullarına en kısa zamanda başlayacaklarını açıkladı. Harun Yıldızlı, “Genel Merkezimiz ile konuştuk. Pandemi nedeniyle yapamadığımız danışma kurullarımıza başlıyoruz. Biliyorsunuz 6 ayda bir yapılıyordu. Ama pandemi süresince yapamamıştık. İlçelerden tarih belirlemelerini istedik. Bir program oluşturacağız, 2 ay içinde danışma kurullarını tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. KARAMÜRSEL’DEN GEBZE’YE SORUN VAR Yıldızlı “Bu arada hamasi nutuklar atmadığımızı kentin sorunlarının çözümü için çalıştığımızı da göreceksiniz. Danışma kurullarımızı tamamlar tamamlamaz 3 önemli çalıştay yapacağız. Önce trafik çalıştayı düzenleyeceğiz. Çünkü bu kentin en önemli sorunu trafik… Karamürsel’den Gebze’ye kadar her yerde aynı sorun var. Ayrıca çöp ve deprem ile ilgili de çalıştaylar yapacağız” dedi. MUHALİF İL BAŞKANLARI BULUŞACAK Yıldızlı muhalif 6 il başkanının buluşacağını da duyurdu. Saadet partisi İl Başkanı Zafer Mutlu’nun başlattığı bir organizasyon olduğunu belirten Harun Yıldızlı, “Benimle birlikte, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, SP İl Başkanı Zafer Mutlu, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, DEVA İl Başkanı Adem Koç ve Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır’ın olduğu bir kahvaltıyı önümüzdeki hafta salı ya da çarşamba günü yapacağız” dedi. SEÇİM ÖNCESİ KONGRE OLMAZ 3600 ek gösterge ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 ay sonrayı işaret etmesi nedeniyle bu tarihten önce bir seçim beklemediğini söyleyen Yıldızlı, “Biz de parti olarak seçim öncesi kongreleri yapacağımızı düşünmüyorum. Genel Merkezimizin kongre tarihini 1 yıl öteleme hakkı var. Seçim sathı mahallinde parti içi bir yarışın uygun olmayacağını göz önüne aldığınızda o opsiyonun kullanılacağını düşünüyorum” dedi.
CHP İL BAŞKANI HARUN ÖZGÜR YILDIZLI DUYURDU;

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı seçimlerden kent meselelerine, sosyoekonomik sorunlardan daha birçok farklı konulara TV 41’deki 7 Artı programında cevap verdi. Programda 6 muhalefet il başkanları olarak kahvaltıda buluşacaklarını da duyuran Yıldızlı, “Sorunları istişare ile çözeceğiz” dedi.

TV 41’deki 7 Artı programının konuğu olan CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı seçimlerden kent meselelerine, sosyoekonomik sorunlarına kadar farklı konulardaki sorulara yanıt verdi. CHP il başkanı Yıldızlı beş önemli konuda da açıklamalar yaptı. Yıldızlı, Genel merkezin talimatıyla danışma kurullarına en kısa zamanda başlayacaklarını açıkladı. Harun Yıldızlı, “Genel Merkezimiz ile konuştuk. Pandemi nedeniyle yapamadığımız danışma kurullarımıza başlıyoruz. Biliyorsunuz 6 ayda bir yapılıyordu. Ama pandemi süresince yapamamıştık. İlçelerden tarih belirlemelerini istedik. Bir program oluşturacağız, 2 ay içinde danışma kurullarını tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

KARAMÜRSEL’DEN GEBZE’YE SORUN VAR

Yıldızlı “Bu arada hamasi nutuklar atmadığımızı kentin sorunlarının çözümü için çalıştığımızı da göreceksiniz. Danışma kurullarımızı tamamlar tamamlamaz 3 önemli çalıştay yapacağız. Önce trafik çalıştayı düzenleyeceğiz. Çünkü bu kentin en önemli sorunu trafik… Karamürsel’den Gebze’ye kadar her yerde aynı sorun var. Ayrıca çöp ve deprem ile ilgili de çalıştaylar yapacağız” dedi.

MUHALİF İL BAŞKANLARI BULUŞACAK

Yıldızlı muhalif 6 il başkanının buluşacağını da duyurdu. Saadet partisi İl Başkanı Zafer Mutlu’nun başlattığı bir organizasyon olduğunu belirten Harun Yıldızlı, “Benimle birlikte, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, SP İl Başkanı Zafer Mutlu, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, DEVA İl Başkanı Adem Koç ve Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır’ın olduğu bir kahvaltıyı önümüzdeki hafta salı ya da çarşamba günü yapacağız” dedi.

SEÇİM ÖNCESİ KONGRE OLMAZ

3600 ek gösterge ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 ay sonrayı işaret etmesi nedeniyle bu tarihten önce bir seçim beklemediğini söyleyen Yıldızlı, “Biz de parti olarak seçim öncesi kongreleri yapacağımızı düşünmüyorum. Genel Merkezimizin kongre tarihini 1 yıl öteleme hakkı var. Seçim sathı mahallinde parti içi bir yarışın uygun olmayacağını göz önüne aldığınızda o opsiyonun kullanılacağını düşünüyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.