Çakmak’tan, MHP’li Özdemir’e ziyaret!

Siyaset 09.10.2021 - 12:25, Güncelleme: 09.10.2021 - 12:25
 

Çakmak’tan, MHP’li Özdemir’e ziyaret!

Çakmak’tan, MHP’li Özdemir’e ziyaret!

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, MHP Gebze İlçe Başkanlığı’nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak’ı ağırladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve ilçe yönetimine ziyaret gerçekleştirdi. Göreve geldiği günden bu yana birçok ismi ağırlayan MHP’li Özdemir, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Çakmak’a da nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti. Çakmak ve Özdemir, Gebze gündemi ve ülke siyaseti üzerine bir sohbet gerçekleştirirken, Çakmak, misafirperverliğinden ötürü Özdemir ve ekibine teşekkürlerini iletti. Görüşme çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Çakmak’tan, MHP’li Özdemir’e ziyaret!

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, MHP Gebze İlçe Başkanlığı’nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak’ı ağırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve ilçe yönetimine ziyaret gerçekleştirdi. Göreve geldiği günden bu yana birçok ismi ağırlayan MHP’li Özdemir, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Çakmak’a da nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti. Çakmak ve Özdemir, Gebze gündemi ve ülke siyaseti üzerine bir sohbet gerçekleştirirken, Çakmak, misafirperverliğinden ötürü Özdemir ve ekibine teşekkürlerini iletti. Görüşme çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.