KOSHADOS Arama Kurtarma eğitimleri başladı

Darıca 09.10.2021 - 17:11, Güncelleme: 09.10.2021 - 17:11
 

KOSHADOS Arama Kurtarma eğitimleri başladı

KOSHADOS Arama Kurtarma eğitimleri başladı

Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları Kulübü bünyesinde oluşturulan, KOSHADOS Arama Kurtarma Operasyon Birimi eğitim çalışmaları başladı. Darıca’da meydana gelebilecek arama-kurtarma faaliyetlerine katılarak, kolluk kuvvetlerine ve AFAD’a katkı sunması amaçlanan Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları Kulübü Arama Kurtarma ekibi ilk eğitim çalışmaları 9 Ekim 2021 Cumartesi günü yapıldı. KOSHADOS Arama Kurtarma eğitim çalışması ile ilgili bilgi veren KOSHADOS Başkanı Dr. Emre Polat ; “Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları bünyesinde oluşturduğumuz Arama Kurtarma Birimi olarak eğitim çalışmalarına başladık. 50 üyemizin katılımı ile gerçekleştirdik. Oldukça verimli geçen ilk dersimiz ile katılımcılardan tam not aldık. Eğitimlere katılmak isteyen katılımcılar, kulübümüze kayıt yaptırabilir ve yeterli sayı oluştuğu takdirde ayrı bir grup oluşturularak eğitim verebiliriz. Üç aylık bir eğitimden sonra Darıca ve Çevresinde meydana gelebilecek arama-kurtarma faaliyetlerine tam teçhizatlı olarak katılmayı, hem kolluk kuvvetlerimize hem de AFAD’a katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Darıca Kaymakamımız Yüksel Kara Bey,  Kocaeli Büyükşehir Başkan vekilimiz sayın Yaşar Çakmak beye  ve Darıca Belediyesi Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık beye maddi manevi destek verecek olan Darıca halkına teşekkür ederiz” dedi.
KOSHADOS Arama Kurtarma eğitimleri başladı

Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları Kulübü bünyesinde oluşturulan, KOSHADOS Arama Kurtarma Operasyon Birimi eğitim çalışmaları başladı.

Darıca’da meydana gelebilecek arama-kurtarma faaliyetlerine katılarak, kolluk kuvvetlerine ve AFAD’a katkı sunması amaçlanan Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları Kulübü Arama Kurtarma ekibi ilk eğitim çalışmaları 9 Ekim 2021 Cumartesi günü yapıldı.

KOSHADOS Arama Kurtarma eğitim çalışması ile ilgili bilgi veren KOSHADOS Başkanı Dr. Emre Polat ; “Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları bünyesinde oluşturduğumuz Arama Kurtarma Birimi olarak eğitim çalışmalarına başladık. 50 üyemizin katılımı ile gerçekleştirdik. Oldukça verimli geçen ilk dersimiz ile katılımcılardan tam not aldık. Eğitimlere katılmak isteyen katılımcılar, kulübümüze kayıt yaptırabilir ve yeterli sayı oluştuğu takdirde ayrı bir grup oluşturularak eğitim verebiliriz. Üç aylık bir eğitimden sonra Darıca ve Çevresinde meydana gelebilecek arama-kurtarma faaliyetlerine tam teçhizatlı olarak katılmayı, hem kolluk kuvvetlerimize hem de AFAD’a katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Darıca Kaymakamımız Yüksel Kara Bey,  Kocaeli Büyükşehir Başkan vekilimiz sayın Yaşar Çakmak beye  ve Darıca Belediyesi Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık beye maddi manevi destek verecek olan Darıca halkına teşekkür ederiz” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.