19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Beylikbağı’nda Özdemir coşkusu!

Siyaset 10.10.2021 - 15:32, Güncelleme: 10.10.2021 - 15:32
 

Beylikbağı’nda Özdemir coşkusu!

Beylikbağı’nda Özdemir coşkusu!

Hemen hemen her fırsatta Beylikbağı’na verdiği önemi dile getiren ve yönetimine Beylikbağı bölgesinin her mahallesinden yönetici alan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, MHP Gebze Beylikbağı Bölge Temsilciliği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. MHP Gebze Beylikbağı Bölge Temsilciğini ziyaret eden MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir’e coşkulu karşılama. Beylikbağı bölgesine büyük bir önem veren Özdemir, burada partilileriyle bir araya geldi. Oldukça verimli geçen toplantının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan MHP’li Özdemir, “Beylikbağı bölge temsilciliğimize yapmış olduğum ziyarette, Beylikbağı’na ayak basar basmaz büyük bir coşku ile samimiyetle karşılayıp bizleri bağrına basan, başta Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Ali Yalsız Bey ve Beylikbağı Bölge Temsilciliği Başkanımız Sayın Ağabey Şen olmak üzere, kusursuzca organize edilmiş programda emeği geçen tüm ülküdaşlarımıza, Beylikbağıspor Tayfa mensuplarına ve bölge sakinlerine şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim” dedi.
Beylikbağı’nda Özdemir coşkusu!

Hemen hemen her fırsatta Beylikbağı’na verdiği önemi dile getiren ve yönetimine Beylikbağı bölgesinin her mahallesinden yönetici alan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, MHP Gebze Beylikbağı Bölge Temsilciliği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

MHP Gebze Beylikbağı Bölge Temsilciğini ziyaret eden MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir’e coşkulu karşılama. Beylikbağı bölgesine büyük bir önem veren Özdemir, burada partilileriyle bir araya geldi. Oldukça verimli geçen toplantının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan MHP’li Özdemir, “Beylikbağı bölge temsilciliğimize yapmış olduğum ziyarette, Beylikbağı’na ayak basar basmaz büyük bir coşku ile samimiyetle karşılayıp bizleri bağrına basan, başta Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Ali Yalsız Bey ve Beylikbağı Bölge Temsilciliği Başkanımız Sayın Ağabey Şen olmak üzere, kusursuzca organize edilmiş programda emeği geçen tüm ülküdaşlarımıza, Beylikbağıspor Tayfa mensuplarına ve bölge sakinlerine şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.