Darıca’daki dilencinin foyasını bekçiler ortaya çıkardı!

Darıca 10.10.2021 - 15:45, Güncelleme: 10.10.2021 - 15:48
 

Darıca’daki dilencinin foyasını bekçiler ortaya çıkardı!

Darıca’daki dilencinin foyasını bekçiler ortaya çıkardı!

Darıca’da karısı ve çocuğuyla çöp konteyneri yanında dilendiği sırada bekçilere yakalanınca kimliği olmadığını söyleyen şahsın yapılan sorgulamasında hem kimliği olduğu tespit edildi hem de Covid-19 olduğu için karantinada olması gerektiği ortaya çıktı. Bayramoğlu Mahallesi, Balyanoz Koyu mevkiinde bir çöp konteynerinin yanında bir kadın ve çocukla birlikte oturarak yoldan geçenlerden para istediklerini fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi. Bu sırada olay yerinin yakınında bulunan bekçileri gören vatandaşlar, adamın yanındaki kadının kucağındaki çocuğun hareketsiz şekilde yattığını ve bu nedenle çocuğun hayatından endişe ettiklerini söylediler. Olay yerinde bulunan bekçiler ise, kimliği olmadığını söyleyen şahsın ayağa kalkmasıyla birlikte yanında getirdiği kimliğinin yere düştüğünü fark etti. Yapılan sorgulamada, G.H. isimli şahsın korona virüs hastası olduğu ve karantinada olması gerektiği tespit edildi. Ceza yazılmaması için güvenlik güçlerine uzun süre dil döken şahsın İstanbul Pendik’ten dilenmek için Darıca’ya geldiği anlaşılırken, polis cezai işlem yaptı. 'DEVLET BANA BAKMIYOR' Polisi arayarak haber veren bir vatandaş ise, "Bu soğukta çocuğun bu şekilde olmasına üzülmüştük, bekçi arkadaşlar da buradaymış, biz de onlara destek olmak amacıyla burada bulunduk. Gelmeselerdi biz burada gerekirse evlerine kadar takip edecektik. Sadece 10 dakika içerisinde 2 araba buraya geldi ve 2 arabadan para aldılar. O çocuk orada baygın yatıyor. Uyumuyordu, bu bir baygınlık. O çocuğa ne verdiler, ne yaptılar onu da bilmiyoruz. 'Kimliğim yok' dedi, ayağa kalktığında kimliğini biz bulduk, yerdeydi. Kimliğini verdik, pozitif çıktı. Paraya ihtiyacı olduğunu söylemesine rağmen kendisi Pendik’ten buraya gelecek parayı bulabilmiş ve oradaki belediye ekiplerinden yardım talep etmemiş, gelmiş burada 'Devlet bana bakmıyor' diyor, öyle bir dünya yok" dedi.
Darıca’daki dilencinin foyasını bekçiler ortaya çıkardı!

Darıca’da karısı ve çocuğuyla çöp konteyneri yanında dilendiği sırada bekçilere yakalanınca kimliği olmadığını söyleyen şahsın yapılan sorgulamasında hem kimliği olduğu tespit edildi hem de Covid-19 olduğu için karantinada olması gerektiği ortaya çıktı.

Bayramoğlu Mahallesi, Balyanoz Koyu mevkiinde bir çöp konteynerinin yanında bir kadın ve çocukla birlikte oturarak yoldan geçenlerden para istediklerini fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi. Bu sırada olay yerinin yakınında bulunan bekçileri gören vatandaşlar, adamın yanındaki kadının kucağındaki çocuğun hareketsiz şekilde yattığını ve bu nedenle çocuğun hayatından endişe ettiklerini söylediler. Olay yerinde bulunan bekçiler ise, kimliği olmadığını söyleyen şahsın ayağa kalkmasıyla birlikte yanında getirdiği kimliğinin yere düştüğünü fark etti. Yapılan sorgulamada, G.H. isimli şahsın korona virüs hastası olduğu ve karantinada olması gerektiği tespit edildi. Ceza yazılmaması için güvenlik güçlerine uzun süre dil döken şahsın İstanbul Pendik’ten dilenmek için Darıca’ya geldiği anlaşılırken, polis cezai işlem yaptı.

'DEVLET BANA BAKMIYOR'

Polisi arayarak haber veren bir vatandaş ise, "Bu soğukta çocuğun bu şekilde olmasına üzülmüştük, bekçi arkadaşlar da buradaymış, biz de onlara destek olmak amacıyla burada bulunduk. Gelmeselerdi biz burada gerekirse evlerine kadar takip edecektik. Sadece 10 dakika içerisinde 2 araba buraya geldi ve 2 arabadan para aldılar. O çocuk orada baygın yatıyor. Uyumuyordu, bu bir baygınlık. O çocuğa ne verdiler, ne yaptılar onu da bilmiyoruz. 'Kimliğim yok' dedi, ayağa kalktığında kimliğini biz bulduk, yerdeydi. Kimliğini verdik, pozitif çıktı. Paraya ihtiyacı olduğunu söylemesine rağmen kendisi Pendik’ten buraya gelecek parayı bulabilmiş ve oradaki belediye ekiplerinden yardım talep etmemiş, gelmiş burada 'Devlet bana bakmıyor' diyor, öyle bir dünya yok" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.