19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor efsane başkanı Salim Durulmuş’u andı!

Spor 10.10.2021 - 16:12, Güncelleme: 10.10.2021 - 16:14
 

Gebzespor efsane başkanı Salim Durulmuş’u andı!

Gebzespor efsane başkanı Salim Durulmuş’u andı!

Gebzespor eski başkanlarından ve CHP Gebze ile Darıca merhum Salim Durulmuş ölüm yıldönümünde eşi Arzu Durulmuş tarafından düzenlenen anma programı ile anıldı. Gebzespor eski başkanlarından ve CHP Gebze ile Darıca Salim Durulmuş vefatının yıldönümünde anıldı. Merhum Salim Durulmuş için Hegsagone Hotel Marine Asia Otel’deki anma programına Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı, CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli Eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP Kocaeli Eski İl Başkanı Keramettin Gençtürk, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ali Yapa, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve eşi Cansu Orhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Belediyesi Eski Başkanı Zihni Topçu, CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Sedat Tatar, CHP Çayırova Eski İlçe Başkanı Ali Koç, Doktor Mustafa Anaç, Darıca Tokat-Turhal Çayıraltı Köyü Derneği Başkanı Satı Bozkurt, CHP Darıca Eski İlçe Başkanı Erhan Soyak ile çok sayıda davetli katıldı. Anma programında Gebzespor Kulübü Başkanı Recep Avcı merhum Salim Durulmuş’un isminin yazılı olduğu Gebzespor formasını eşi Arzu Durulmuş’a hediye etti. ​
Gebzespor efsane başkanı Salim Durulmuş’u andı!

Gebzespor eski başkanlarından ve CHP Gebze ile Darıca merhum Salim Durulmuş ölüm yıldönümünde eşi Arzu Durulmuş tarafından düzenlenen anma programı ile anıldı. Gebzespor eski başkanlarından ve CHP Gebze ile Darıca Salim Durulmuş vefatının yıldönümünde anıldı. Merhum Salim Durulmuş için Hegsagone Hotel Marine Asia Otel’deki anma programına Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı, CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli Eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP Kocaeli Eski İl Başkanı Keramettin Gençtürk, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ali Yapa, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve eşi Cansu Orhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Belediyesi Eski Başkanı Zihni Topçu, CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Sedat Tatar, CHP Çayırova Eski İlçe Başkanı Ali Koç, Doktor Mustafa Anaç, Darıca Tokat-Turhal Çayıraltı Köyü Derneği Başkanı Satı Bozkurt, CHP Darıca Eski İlçe Başkanı Erhan Soyak ile çok sayıda davetli katıldı. Anma programında Gebzespor Kulübü Başkanı Recep Avcı merhum Salim Durulmuş’un isminin yazılı olduğu Gebzespor formasını eşi Arzu Durulmuş’a hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.