Derince bir nefes aldı!

Spor 11.10.2021 - 09:57, Güncelleme: 11.10.2021 - 09:57
 

Derince bir nefes aldı!

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz, Belediye Derincespor ligin altıncı haftasında evinde ağırladığı Ofspor’u karşılaşmanın bitimine 10 dakika kala Muhammed Enes’in golü ile 1-0 mağlup ederek uzun bir aradan sonra 3 puan kazandı.

Hakemin ilk düdüğü ile birlikte oyunu rakibini yarı sahaya hapseden Belediye Derincespor Ramazan ile önemli fırsatlar buldu. Daha çok kenarları kullanan temsilcimiz final tercihlerinde acele edince devre 0-0 tamamlandı SKORU ALMAK ADINA BASKI UYGULANDI Derince Belediyespor karşılaşmanın ikinci yarısı skoru almak adına rakibine baskı uygularken özellikle Mert Somay ile başlayan sonrasında Melih ve Mehmet Tosun ‘un katkılarıyla daha etkili bir performans sergileyen temsilcimiz, oyuna sonradan dahil Muhammed Enes’in karşı kaleci ile karşıya kaldığı pozisyonda çektiği şutu rakip filebekçisi Burak olağanüstü bir refleks ile kornere çeldi. GALİBİYETİ GETİREN GOL NASIL ATILDI Sağdan gelişen hücumda o ana kadar uyumlu bir performans sergileyen Ofspor savunması topu bu sefer uzaklaştırmazken, topu karşısında bulan Muhammed Enes sol ayağı ile dönerek yaptığı vuruşta topu ağlara gönderdi. Oyunun devamında başka gol olmazken Belediye Derincespor bu sezonki ilk galibiyetinin sevincini yaşadı.
3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz, Belediye Derincespor ligin altıncı haftasında evinde ağırladığı Ofspor’u karşılaşmanın bitimine 10 dakika kala Muhammed Enes’in golü ile 1-0 mağlup ederek uzun bir aradan sonra 3 puan kazandı.

Hakemin ilk düdüğü ile birlikte oyunu rakibini yarı sahaya hapseden Belediye Derincespor Ramazan ile önemli fırsatlar buldu. Daha çok kenarları kullanan temsilcimiz final tercihlerinde acele edince devre 0-0 tamamlandı

SKORU ALMAK ADINA BASKI UYGULANDI

Derince Belediyespor karşılaşmanın ikinci yarısı skoru almak adına rakibine baskı uygularken özellikle Mert Somay ile başlayan sonrasında Melih ve Mehmet Tosun ‘un katkılarıyla daha etkili bir performans sergileyen temsilcimiz, oyuna sonradan dahil Muhammed Enes’in karşı kaleci ile karşıya kaldığı pozisyonda çektiği şutu rakip filebekçisi Burak olağanüstü bir refleks ile kornere çeldi.

GALİBİYETİ GETİREN GOL NASIL ATILDI

Sağdan gelişen hücumda o ana kadar uyumlu bir performans sergileyen Ofspor savunması topu bu sefer uzaklaştırmazken, topu karşısında bulan Muhammed Enes sol ayağı ile dönerek yaptığı vuruşta topu ağlara gönderdi. Oyunun devamında başka gol olmazken Belediye Derincespor bu sezonki ilk galibiyetinin sevincini yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.