FYZOO, dezavantajlı gençlerle buluştu!

Darıca 11.10.2021 - 15:03, Güncelleme: 11.10.2021 - 15:03
 

FYZOO, dezavantajlı gençlerle buluştu!

FYZOO, dezavantajlı gençlerle buluştu!

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında ‘+1 Farkla Doğanın Sakinleri’ projesi kapsamında dezavantajlı gençlerle buluştu. Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve 41 sanat ile birlikte ortaklaşa bir çalışma yürüten Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi, ‘+1 Farkla Doğanın Sakinleri’ projesi kapsamında dezavantajlı gençlerle buluştu. FYZoo, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve 41 sanat ile birlikte ‘+1 Farkla Doğanın Sakinleri’ projesini gerçekleştirdi. Projede canlı performans resim etkinliği ve aynı zamanda dezavantajlı gençlerle koro ve perküsyon gösterisi düzenleyen FYZoo yapılan resimleri Kocaeli’de düzenlenecek sergide sanatseverlerle buluşturacak. Öte yandan öğrenci, öğretmen ve Down sendromlu yetenekli çocukların katılımıyla düzenlenen resim etkinliğinde 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü için farkındalık çalışmaları da gerçekleştirdi. FYZoo parkında bulunan ziyaretçilerin ve FYZoo ekibinin katılımıyla etkinlik renkli anlara da sahne oldu.
FYZOO, dezavantajlı gençlerle buluştu!

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında ‘+1 Farkla Doğanın Sakinleri’ projesi kapsamında dezavantajlı gençlerle buluştu.

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve 41 sanat ile birlikte ortaklaşa bir çalışma yürüten Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi, ‘+1 Farkla Doğanın Sakinleri’ projesi kapsamında dezavantajlı gençlerle buluştu. FYZoo, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve 41 sanat ile birlikte ‘+1 Farkla Doğanın Sakinleri’ projesini gerçekleştirdi. Projede canlı performans resim etkinliği ve aynı zamanda dezavantajlı gençlerle koro ve perküsyon gösterisi düzenleyen FYZoo yapılan resimleri Kocaeli’de düzenlenecek sergide sanatseverlerle buluşturacak. Öte yandan öğrenci, öğretmen ve Down sendromlu yetenekli çocukların katılımıyla düzenlenen resim etkinliğinde 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü için farkındalık çalışmaları da gerçekleştirdi. FYZoo parkında bulunan ziyaretçilerin ve FYZoo ekibinin katılımıyla etkinlik renkli anlara da sahne oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.