19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaelispor özel müsabakadan mağlup ayrıldı

Spor 12.10.2021 - 10:25, Güncelleme: 12.10.2021 - 10:25
 

Kocaelispor özel müsabakadan mağlup ayrıldı

TFF 1. Ligdeki temsilcimiz Kocaelispor milli arada özel müsabaka oynama kararı aldığı Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir FK ile karşılaştı.

KAPALI MÜSABAKANIN GALİBİ MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK OLDU Aykut Kocaman'ın istifası sonrası turuncu-lacivertlerin başına kulübün eski kaptanlarından olan Emre Belözoğlu geçmişti. Geçtiğimiz hafta göreve başlayan Belözoğlu ilk sınavını temsilcimize karşı verirken, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın yanındaki sahada gerçekleşen  karşılaşmada, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılan boz baykuşların gollerini Edin Visca (2) ve Berkay Özcan kaydetti. Kocaelispor'un bulduğu tek golü ise Benhur Keser attı. Medipol Başakşehir FK, Süper Ligin 9. Haftasında Cuma günü  saat 20:00’de sahasında son şampiyon Beşiktaş JK ile karşılaşacakken, Kocaelispor ise Pazar günü saat 13:30’da 4 puan ile TFF 1. Ligin son sırasında yer alan Ankara Keçiörengücü deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek.
TFF 1. Ligdeki temsilcimiz Kocaelispor milli arada özel müsabaka oynama kararı aldığı Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir FK ile karşılaştı.

KAPALI MÜSABAKANIN GALİBİ MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK OLDU

Aykut Kocaman'ın istifası sonrası turuncu-lacivertlerin başına kulübün eski kaptanlarından olan Emre Belözoğlu geçmişti. Geçtiğimiz hafta göreve başlayan Belözoğlu ilk sınavını temsilcimize karşı verirken, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın yanındaki sahada gerçekleşen  karşılaşmada, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılan boz baykuşların gollerini Edin Visca (2) ve Berkay Özcan kaydetti. Kocaelispor'un bulduğu tek golü ise Benhur Keser attı. Medipol Başakşehir FK, Süper Ligin 9. Haftasında Cuma günü  saat 20:00’de sahasında son şampiyon Beşiktaş JK ile karşılaşacakken, Kocaelispor ise Pazar günü saat 13:30’da 4 puan ile TFF 1. Ligin son sırasında yer alan Ankara Keçiörengücü deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.