19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Saadet Gebze kongreye kilitlendi

Siyaset 12.10.2021 - 11:05, Güncelleme: 12.10.2021 - 11:05
 

Saadet Gebze kongreye kilitlendi

Saadet Gebze kongreye kilitlendi

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, haftalık olağan toplantısını ilçe başkanı Mustafa Türel’in başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda 24 Ekim Pazar günü Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek kongreye hazır olduklarını söyleyen ilçe başkanı Mustafa Türel, “Bu kongre Gebze’miz için yeni bir sayfa olacak” dedi. Haftalık olağan toplantısını gerçekleştiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, 24 Ekim Pazar günü saat 14.00’te Osman Hamdi Bey konferans salonunda Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştireceği kongreye kilitlendi. Toplantı ile ilgili olarak İlçe başkanı Türel; “Önümüzdeki hafta gerçekleştireceğimiz kongremize tüm teşkilat mensuplarımızla beraber hazırlıklarımızı yapmaktayız. Bu hazırlıklar, sorunları büyük ve çözüme kavuşmamış Gebze’miz için önem arz etmektedir. “KONGRE GEBZE’MİZ İÇİN YENİ BİR SAYFA OLACAK” Bu kongre Gebze’miz için yeni bir sayfa olacaktır. Bu sayfada rantın olmadığı, ihalelerin kamuya açık şeffaf olduğu, yağmurlarda küçük göletlere dönüşen yolların, suyun içinde kalan dükkan ve hanelerin olmadığı, yıllardır imar problemi yaşayan mahallerimizin sorunlarının çözüldüğü, çarpık kentleşmenin olmadığı, her geçen gün artan trafik sorununa çözümünün bulunduğu, elektrik ve su kesintilerin den feryat edecek duruma gelen insanlarımıza çözümün olduğu, olası bir depremde yeterli toplanma, barınma ve temel ihtiyaçların giderilebileceği alanların sağlandığı ve daha nice sorunları çözüleceği ve Gebzeli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak nice projelerin olacağı bir sayfa olacaktır. Bu ifadelere mührümüzü vurmak için siz kıymetli Gebzeli vatandaşlarımızı kongremize davet ediyoruz”
Saadet Gebze kongreye kilitlendi

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, haftalık olağan toplantısını ilçe başkanı Mustafa Türel’in başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda 24 Ekim Pazar günü Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek kongreye hazır olduklarını söyleyen ilçe başkanı Mustafa Türel, “Bu kongre Gebze’miz için yeni bir sayfa olacak” dedi.

Haftalık olağan toplantısını gerçekleştiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, 24 Ekim Pazar günü saat 14.00’te Osman Hamdi Bey konferans salonunda Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştireceği kongreye kilitlendi. Toplantı ile ilgili olarak İlçe başkanı Türel; “Önümüzdeki hafta gerçekleştireceğimiz kongremize tüm teşkilat mensuplarımızla beraber hazırlıklarımızı yapmaktayız. Bu hazırlıklar, sorunları büyük ve çözüme kavuşmamış Gebze’miz için önem arz etmektedir.

“KONGRE GEBZE’MİZ İÇİN YENİ BİR SAYFA OLACAK”

Bu kongre Gebze’miz için yeni bir sayfa olacaktır. Bu sayfada rantın olmadığı, ihalelerin kamuya açık şeffaf olduğu, yağmurlarda küçük göletlere dönüşen yolların, suyun içinde kalan dükkan ve hanelerin olmadığı, yıllardır imar problemi yaşayan mahallerimizin sorunlarının çözüldüğü, çarpık kentleşmenin olmadığı, her geçen gün artan trafik sorununa çözümünün bulunduğu, elektrik ve su kesintilerin den feryat edecek duruma gelen insanlarımıza çözümün olduğu, olası bir depremde yeterli toplanma, barınma ve temel ihtiyaçların giderilebileceği alanların sağlandığı ve daha nice sorunları çözüleceği ve Gebzeli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak nice projelerin olacağı bir sayfa olacaktır. Bu ifadelere mührümüzü vurmak için siz kıymetli Gebzeli vatandaşlarımızı kongremize davet ediyoruz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.