MHP Gebze, kampta moral topladı

Siyaset 12.10.2021 - 16:54, Güncelleme: 12.10.2021 - 16:54
 

MHP Gebze, kampta moral topladı

MHP Gebze, kampta moral topladı

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve ilçe yönetimi, Kandıra’da kamp programında bir araya geldi. ‘Birlik ve Beraberlik Kampı’nda MHP Gebze yönetimi hem moral hem de enerji topladı. MHP Gebze’den birlik ve beraberlik kampı. MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve ilçe yönetimi aileleriyle beraber Kandıra’da iki gün boyunca kampta bir araya geldi. Oldukça verimli geçen kampta MHP Gebze ilçe yöneticileri hem aileleriyle vakit geçirme şansı buldu, hem de gelecek çalışmaları için enerji depoladı. Kampın oldukça verimli geçtiğini dile getiren MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, “Kandıra’da gerçekleştirdiğimiz kamp oldukça verimli geçti. “OLDUKÇA VERİMLİ GEÇİRDİK” 45 günlük görev süremizin geniş çaplı değerlendirmesini yaptık ve yılbaşına kadar yapılması planlanan programlarımızı istişare ettik. Ailelerimizin katılımıyla oldukça verimli geçen Kandıra kamp programımızda yönetim kurulumuz ve aileleriyle birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir program geçirdik. Tüm bu birlikteliğimizin camiamıza olumlu yansıyacağına inanıyorum. Ailelerimiz bizim her şeyimiz, onlarında desteğini alarak Gebze’de, liderimiz ve MHP Kocaeli İl Başkanımız Sayın Yunus Emre Kurt Bey'in bize olan güvenlerini boşa çıkarmayacağız.”
MHP Gebze, kampta moral topladı

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve ilçe yönetimi, Kandıra’da kamp programında bir araya geldi. ‘Birlik ve Beraberlik Kampı’nda MHP Gebze yönetimi hem moral hem de enerji topladı.

MHP Gebze’den birlik ve beraberlik kampı. MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve ilçe yönetimi aileleriyle beraber Kandıra’da iki gün boyunca kampta bir araya geldi. Oldukça verimli geçen kampta MHP Gebze ilçe yöneticileri hem aileleriyle vakit geçirme şansı buldu, hem de gelecek çalışmaları için enerji depoladı. Kampın oldukça verimli geçtiğini dile getiren MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, “Kandıra’da gerçekleştirdiğimiz kamp oldukça verimli geçti.

“OLDUKÇA VERİMLİ GEÇİRDİK”

45 günlük görev süremizin geniş çaplı değerlendirmesini yaptık ve yılbaşına kadar yapılması planlanan programlarımızı istişare ettik. Ailelerimizin katılımıyla oldukça verimli geçen Kandıra kamp programımızda yönetim kurulumuz ve aileleriyle birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir program geçirdik. Tüm bu birlikteliğimizin camiamıza olumlu yansıyacağına inanıyorum. Ailelerimiz bizim her şeyimiz, onlarında desteğini alarak Gebze’de, liderimiz ve MHP Kocaeli İl Başkanımız Sayın Yunus Emre Kurt Bey'in bize olan güvenlerini boşa çıkarmayacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.