19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Adnan Şamdan: Muzaffer başkanımızı ve Darıca’yı bırakmayacağız!

Spor 13.10.2021 - 09:41, Güncelleme: 13.10.2021 - 10:18
 

Adnan Şamdan: Muzaffer başkanımızı ve Darıca’yı bırakmayacağız!

Adnan Şamdan: Muzaffer başkanımızı ve Darıca’yı bırakmayacağız!

Olimpiyat tarihinde ilk kez 2020 Yaz Olimpiyatları'nda yer alan karate branşında mücadele ederek Türkiye'ye ilk madalyayı getiren Kumite 67 kilo finalinde Steven Da Costa'ya  yenilerek ikinci olan ve gümüş madalya kazanan darıcamızın  gurur kaynağı olan Eray Şamdan’ın babası Adnan Şamdan oldukça  samimi açıklamalar yaparken kesin bir ifade ile  “Biz Muzaffer Bıyık başkanımızı, Darıca’mızı bırakmayacağız” dedi. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un davetlisi olarak Fenerbahçe – Kasımpaşa müsabakasını babası Adnan Şamdan ile beraber protokol tribününden takip eden başarılı sporcunun acaba sarı lacivertlilerle mi imzalıyor? Diye zihinlerde soru işareti oluşmasına sebep olmuştu. Konuyla ilgili samimi açıklamalar yapan Adnan Şamdan açıklamasında şu ifadelere yer verdi. SAYIN ALİ KOÇ’A BİZİ AĞIRLADIĞI VE DEĞERLİ VAKTİNİ AYIRDIĞI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM Eray ile birlikte İstanbul’a gittik ve müsabakayı izledik. Sayın Ali Koç bizleri son derece samimi bir şekilde karşıladı, ağırladı ve değerli vaktini ayırdı. Nazik davetlerinden, mütevazılığından ve samimiyetinden ötürü Sayın Ali Koç’a çok teşekkür ederim. ERAY DARICA’DAN ÇOK MEMNUN Fotoğraflar paylaşılınca Eray’ın Fenerbahçe’nin sporcusu olabileceğine yönelik fikirler oluşmuş. Öncelikle ifade etmem gerek. Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden birisi ve Fenerbahçe Kulübü’nün bünyesinde yer almak bir sporcu için gururdur. Ancak Eray, Darıca’dan çok memnun. Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık’ı bırakmayacağız ve Kocaeli’den çıkmayacağız. BURADA KALMASI İÇİN BİRÇOK NEDENİ VAR Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nde hiç bir sorun yaşamıyoruz. Dahası burasının daha da canlanması, buradaki sporcuların daha nitelikli çalışabilmeleri için için öncü olmalıyız. Sağ olsun Muzaffer Bıyık başkanımız Eray’a ve bölgenin sporcularına en iyi şekilde hizmet sağlıyor. Kısacası bizler kendilerinden çok memnunuz. Eray’ın burada kalması için birçok nedeni var. O yüzden Darıca’dan, Kocaeli’den ayrılmayı düşünmüyor.
Adnan Şamdan: Muzaffer başkanımızı ve Darıca’yı bırakmayacağız!

Olimpiyat tarihinde ilk kez 2020 Yaz Olimpiyatları'nda yer alan karate branşında mücadele ederek Türkiye'ye ilk madalyayı getiren Kumite 67 kilo finalinde Steven Da Costa'ya  yenilerek ikinci olan ve gümüş madalya kazanan darıcamızın  gurur kaynağı olan Eray Şamdan’ın babası Adnan Şamdan oldukça  samimi açıklamalar yaparken kesin bir ifade ile  “Biz Muzaffer Bıyık başkanımızı, Darıca’mızı bırakmayacağız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un davetlisi olarak Fenerbahçe – Kasımpaşa müsabakasını babası Adnan Şamdan ile beraber protokol tribününden takip eden başarılı sporcunun acaba sarı lacivertlilerle mi imzalıyor? Diye zihinlerde soru işareti oluşmasına sebep olmuştu. Konuyla ilgili samimi açıklamalar yapan Adnan Şamdan açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

SAYIN ALİ KOÇ’A BİZİ AĞIRLADIĞI VE DEĞERLİ VAKTİNİ AYIRDIĞI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Eray ile birlikte İstanbul’a gittik ve müsabakayı izledik. Sayın Ali Koç bizleri son derece samimi bir şekilde karşıladı, ağırladı ve değerli vaktini ayırdı. Nazik davetlerinden, mütevazılığından ve samimiyetinden ötürü Sayın Ali Koç’a çok teşekkür ederim.

ERAY DARICA’DAN ÇOK MEMNUN

Fotoğraflar paylaşılınca Eray’ın Fenerbahçe’nin sporcusu olabileceğine yönelik fikirler oluşmuş. Öncelikle ifade etmem gerek. Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden birisi ve Fenerbahçe Kulübü’nün bünyesinde yer almak bir sporcu için gururdur. Ancak Eray, Darıca’dan çok memnun. Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık’ı bırakmayacağız ve Kocaeli’den çıkmayacağız.

BURADA KALMASI İÇİN BİRÇOK NEDENİ VAR

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nde hiç bir sorun yaşamıyoruz. Dahası burasının daha da canlanması, buradaki sporcuların daha nitelikli çalışabilmeleri için için öncü olmalıyız. Sağ olsun Muzaffer Bıyık başkanımız Eray’a ve bölgenin sporcularına en iyi şekilde hizmet sağlıyor. Kısacası bizler kendilerinden çok memnunuz. Eray’ın burada kalması için birçok nedeni var. O yüzden Darıca’dan, Kocaeli’den ayrılmayı düşünmüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.