Korfbol Milli Takımımız Avrupa üçüncüsü oldu!

Spor 13.10.2021 - 10:20, Güncelleme: 13.10.2021 - 10:20
 

Korfbol Milli Takımımız Avrupa üçüncüsü oldu!

Polonya'da gerçekleşen Avrupa Korfbol Şampiyonası B serisi müsabakalarında mücadele eden Milli Takımımız Avrupa üçüncüsü oldu.

8 ÜLKE ŞAMPİYONLUK İÇİN YARIŞTI 8 ülkenin birincilik için rekabet ettiği şampiyonana da grup karşılaşmalarını namağlup olarak lider bitiren Millilerimiz, yarı finalde ev sahibi Polonya ile karşı karşıya geldi. Rakibi önünde  istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan ay yıldızlılar sahadan  21 - 11 yenilgi ile ayrıldı. Üçüncülük için İskoçya ile mücadele eden milliler başlangıçtan itibaren üstünlük sağladığı karşılaşmayı 17-9 gibi farklı bir skorla galip gelerek bronz madalyanın sahibi oldu. ABDİKOĞLU EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM Organize edilen ödül törenini sonrasında madalyalarını alan millilerin şampiyonluk hedefi bir sonraki turnuvaya kalırken Ekibimizin Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi, Başantrenör Yüksel  Abdikoğlu “Emeği geçen bütün sporcularıma, teknik heyetimize, federasyon başkanımıza, asbaşkanımıza, genel sekreterimize, büro çalışanlarına, genel müdürlük ve gençlik ve spor bakanlığımıza, Crendon Airlines yöneticileri ve büro çalışanlarına sporcularımızın kulüplerine, ailelerine, bizi gönülden destekleyen tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ederim” dedi.
Polonya'da gerçekleşen Avrupa Korfbol Şampiyonası B serisi müsabakalarında mücadele eden Milli Takımımız Avrupa üçüncüsü oldu.

8 ÜLKE ŞAMPİYONLUK İÇİN YARIŞTI

8 ülkenin birincilik için rekabet ettiği şampiyonana da grup karşılaşmalarını namağlup olarak lider bitiren Millilerimiz, yarı finalde ev sahibi Polonya ile karşı karşıya geldi. Rakibi önünde  istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan ay yıldızlılar sahadan  21 - 11 yenilgi ile ayrıldı. Üçüncülük için İskoçya ile mücadele eden milliler başlangıçtan itibaren üstünlük sağladığı karşılaşmayı 17-9 gibi farklı bir skorla galip gelerek bronz madalyanın sahibi oldu.

ABDİKOĞLU EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Organize edilen ödül törenini sonrasında madalyalarını alan millilerin şampiyonluk hedefi bir sonraki turnuvaya kalırken Ekibimizin Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi, Başantrenör Yüksel  Abdikoğlu “Emeği geçen bütün sporcularıma, teknik heyetimize, federasyon başkanımıza, asbaşkanımıza, genel sekreterimize, büro çalışanlarına, genel müdürlük ve gençlik ve spor bakanlığımıza, Crendon Airlines yöneticileri ve büro çalışanlarına sporcularımızın kulüplerine, ailelerine, bizi gönülden destekleyen tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.