AK Dilovası’nda şok istifa

Siyaset 13.10.2021 - 12:58, Güncelleme: 13.10.2021 - 12:58
 

AK Dilovası’nda şok istifa

AK Dilovası’nda şok istifa

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı ve mevcut AK Parti Dilovası İlçe Yöneticisi Emre Sarıca, yönetim kurulu üyeliği görevinden istifa etti. Sarıca, istifasını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Emre Sarıca yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli Dostlarım; Yıllardır Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum. Mahalle yöneticiliğinden bugüne kadar, Gençlik Kolları Yöneticiliği, Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerimi büyük bir özveri ile yapmaya çabaladım. Davama ve inandığım değerlere hiç ihanet etmedim. Allah’a hamdolsun hiç bir kirli işin içinde olmadım. Hesabını vermediğim hiç bir işin içinde bulunmadım. Şahsıma ve aileme zarar verecek bir işin içinde olmadım. "HAKKINIZI HELAL EDİN" Çok şükür başım dik alnım ak.. Bugün gelinen noktada işlerimin yoğunluğu ve gördüğüm lüzum üzerine ilçe başkanlığımızdaki tüm aktif görevlerimden istifa ediyorum. Bundan sonraki süreçte Cumhurbaşkanımızın çizdiği istikamette ve partimizin emrinde olmaya devam edeceğim. Sürecin en başından itibaren desteklerini esirgemeyen tüm siyasi büyüklerime milletvekillerimize il başkanlarımıza ilçe başkanlarımıza belediye başkanlarımıza ve partimizin her kademesinde görev yapan yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin benim hakkım varsa helal olsun kalın sağlıcakla kardeşiniz Emre..”
AK Dilovası’nda şok istifa

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı ve mevcut AK Parti Dilovası İlçe Yöneticisi Emre Sarıca, yönetim kurulu üyeliği görevinden istifa etti. Sarıca, istifasını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Emre Sarıca yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli Dostlarım; Yıllardır Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum. Mahalle yöneticiliğinden bugüne kadar, Gençlik Kolları Yöneticiliği, Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerimi büyük bir özveri ile yapmaya çabaladım. Davama ve inandığım değerlere hiç ihanet etmedim. Allah’a hamdolsun hiç bir kirli işin içinde olmadım. Hesabını vermediğim hiç bir işin içinde bulunmadım. Şahsıma ve aileme zarar verecek bir işin içinde olmadım.

"HAKKINIZI HELAL EDİN"

Çok şükür başım dik alnım ak.. Bugün gelinen noktada işlerimin yoğunluğu ve gördüğüm lüzum üzerine ilçe başkanlığımızdaki tüm aktif görevlerimden istifa ediyorum. Bundan sonraki süreçte Cumhurbaşkanımızın çizdiği istikamette ve partimizin emrinde olmaya devam edeceğim. Sürecin en başından itibaren desteklerini esirgemeyen tüm siyasi büyüklerime milletvekillerimize il başkanlarımıza ilçe başkanlarımıza belediye başkanlarımıza ve partimizin her kademesinde görev yapan yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin benim hakkım varsa helal olsun kalın sağlıcakla kardeşiniz Emre..”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.