19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Mor Menekşe’nin grubu belli oldu!

Spor 14.10.2021 - 09:23, Güncelleme: 14.10.2021 - 09:23
 

Mor Menekşe’nin grubu belli oldu!

Mor Menekşe’nin grubu belli oldu!

Bu sezon Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan temsilcimiz, Gebzespor’un rakipleri belli oldu. 30-31 Ekim tarihinde başlayacak karşılaşmalar için Hereke Yıldızspor’un ay başında yönetim kurulu kararı ile katılmaması sonrası Kocaeli’den 9 ekip yer aldı. Hasan Doğan Amatörevi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kura çekimini KASKF Murat Aydın yönetirken kulüp temsilcileri karşı karşıya geleceği rakipleri öğrenmek adına sonuçları ilgiyle takip etti. İŞTE GEBZESPOR’UN RAKİPLERİ Mor menekşeler düzenlenen kura çekimi sonucunda Gölcükspor, Kullarspor ve Karamürselspor ile aynı grupta yer aldı. Şimdi mor beyazlılarda tek hedef yeniden 3. Lige yükselerek adını taşıdığı ilçesini profesyonel seviyede kazanacağı başarılar ile gururlandırmak. SERİ BAŞI OLMASI İÇİN ONAY VERİLMEDİ Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Ziyaülhak Sarıgül, İzmit Belediyesi Spor Müdürü ve Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa ile TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer’in de hazır bulunduğu kura çekiminde bazı kulüpler Gölcükspor ve Gebzespor’un seri başı olmasını istedi. Fakat bu fikre onay verilmedi.
Mor Menekşe’nin grubu belli oldu!

Bu sezon Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan temsilcimiz, Gebzespor’un rakipleri belli oldu. 30-31 Ekim tarihinde başlayacak karşılaşmalar için Hereke Yıldızspor’un ay başında yönetim kurulu kararı ile katılmaması sonrası Kocaeli’den 9 ekip yer aldı. Hasan Doğan Amatörevi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kura çekimini KASKF Murat Aydın yönetirken kulüp temsilcileri karşı karşıya geleceği rakipleri öğrenmek adına sonuçları ilgiyle takip etti.

İŞTE GEBZESPOR’UN RAKİPLERİ

Mor menekşeler düzenlenen kura çekimi sonucunda Gölcükspor, Kullarspor ve Karamürselspor ile aynı grupta yer aldı. Şimdi mor beyazlılarda tek hedef yeniden 3. Lige yükselerek adını taşıdığı ilçesini profesyonel seviyede kazanacağı başarılar ile gururlandırmak.

SERİ BAŞI OLMASI İÇİN ONAY VERİLMEDİ

Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Ziyaülhak Sarıgül, İzmit Belediyesi Spor Müdürü ve Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa ile TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer’in de hazır bulunduğu kura çekiminde bazı kulüpler Gölcükspor ve Gebzespor’un seri başı olmasını istedi. Fakat bu fikre onay verilmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.