Amatörlerde gruplar açıklandı!

Spor 14.10.2021 - 09:58, Güncelleme: 14.10.2021 - 09:58
 

Amatörlerde gruplar açıklandı!

Süper Amatör ve 1. Amatör Lig’de gruplar açıklandı. İki lig de, BAL ligi gibi 30-31 Ekim tarihlerinde başlangıç yapacak. Süper Amatör Lig'de 19, 1. Amatör Lig'de de 39 ekip bir üst lige katılabilmek adına ter dökecek.

AĞA YÖNETTİ Hasan Doğan Amatörevi’ndeki kura çekimine kulüp başkan ve yöneticileri katılım sağladı. Futbol İl Temsilcisi ve aynı zamanda İzmit Belediyesi Spor Müdürü Mithat Ağa’nın yönettiği kura çekiminde kulüp temsilcilerine bilgi verilirken ve kulüplere başarı dilekleri sunuldu. LİG FORMATLARI HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER Süper Amatör Lig A Grubu 9, B Grubu ise 10 ekip bulunacak. Gruplarını ilk üç sırada bitiren  takımlar Play-Off grubunda oynama hakku elde edecek. Son iki sırada kalan takımlarsa 1. Amatör Ligin yolunu tutacak. 1. Amatör Lig 4 gruptan oluşacak olup, 3 grupta 10, 1 grupta ise 9 takım yer alacak. Grup şampiyonları Süper Amatör Lig’e çıkacak, 2 ve 3. sıradaki takımlarsa Play-Off oynayacak, gruplarında son iki sırada yer alan takımlar ise ligden düşecek.
Süper Amatör ve 1. Amatör Lig’de gruplar açıklandı. İki lig de, BAL ligi gibi 30-31 Ekim tarihlerinde başlangıç yapacak. Süper Amatör Lig'de 19, 1. Amatör Lig'de de 39 ekip bir üst lige katılabilmek adına ter dökecek.

AĞA YÖNETTİ

Hasan Doğan Amatörevi’ndeki kura çekimine kulüp başkan ve yöneticileri katılım sağladı. Futbol İl Temsilcisi ve aynı zamanda İzmit Belediyesi Spor Müdürü Mithat Ağa’nın yönettiği kura çekiminde kulüp temsilcilerine bilgi verilirken ve kulüplere başarı dilekleri sunuldu.

LİG FORMATLARI HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

Süper Amatör Lig A Grubu 9, B Grubu ise 10 ekip bulunacak. Gruplarını ilk üç sırada bitiren  takımlar Play-Off grubunda oynama hakku elde edecek. Son iki sırada kalan takımlarsa 1. Amatör Ligin yolunu tutacak. 1. Amatör Lig 4 gruptan oluşacak olup, 3 grupta 10, 1 grupta ise 9 takım yer alacak. Grup şampiyonları Süper Amatör Lig’e çıkacak, 2 ve 3. sıradaki takımlarsa Play-Off oynayacak, gruplarında son iki sırada yer alan takımlar ise ligden düşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.