Soyluçiçek, sahaya indi!

Siyaset 16.10.2021 - 11:05, Güncelleme: 16.10.2021 - 11:05
 

Soyluçiçek, sahaya indi!

Soyluçiçek, sahaya indi!

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşın seçim öncesi nabzını tuttu. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, seçim çalışmalarına esnaflardan başlayarak nabız yokladı. Esnafın talep ve şikayetlerini dinleyen Başkan Soyluçiçek, seçim çalışmalarına başladıklarını ve bu kapsamda da sorun ve talepleri yerinde dinlediklerini söyleyerek “Esnaf ziyaretlerimiz devam ediyor. Pandeminin getirmiş olduğu bütün zorlukları yaşıyoruz. Maalesef ki pandemi dönemiyle başlayan Türkiye’nin ekonomik alanında içinde bulunduğu bir yoksullaşma var. İşsizlik çok büyük bir boyutta, sosyal medyadan ve telefonla insanlar bize ulaşıyor. Türkiye’de ve ilimizde gerçek işsizlik boyutları tahmin edilemiyor. Herhalde her 4 gençten biri işsiz. Biz hem Çayırova’mızın sorunlarını hem de vatandaşımızın, esnafımızın ve KOBİ’lerimizin sorunlarını yerinde tespit edip çözüp üretmek için sahaya inip doğrudan dinliyoruz. Ziyaretlerde gördüğümüz en belirgin sıkıntı yerel esnaflarımızın yaşadığı sıkıntılar. Pandemi döneminde zor zamanlar geçiren esnaflarımıza ve özellikle yerel esnaflarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Bu yüzden de alışverişlerimizi yerel esnaflardan yapmalıyız” dedi.
Soyluçiçek, sahaya indi!

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşın seçim öncesi nabzını tuttu.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, seçim çalışmalarına esnaflardan başlayarak nabız yokladı. Esnafın talep ve şikayetlerini dinleyen Başkan Soyluçiçek, seçim çalışmalarına başladıklarını ve bu kapsamda da sorun ve talepleri yerinde dinlediklerini söyleyerek “Esnaf ziyaretlerimiz devam ediyor. Pandeminin getirmiş olduğu bütün zorlukları yaşıyoruz. Maalesef ki pandemi dönemiyle başlayan Türkiye’nin ekonomik alanında içinde bulunduğu bir yoksullaşma var. İşsizlik çok büyük bir boyutta, sosyal medyadan ve telefonla insanlar bize ulaşıyor. Türkiye’de ve ilimizde gerçek işsizlik boyutları tahmin edilemiyor. Herhalde her 4 gençten biri işsiz. Biz hem Çayırova’mızın sorunlarını hem de vatandaşımızın, esnafımızın ve KOBİ’lerimizin sorunlarını yerinde tespit edip çözüp üretmek için sahaya inip doğrudan dinliyoruz. Ziyaretlerde gördüğümüz en belirgin sıkıntı yerel esnaflarımızın yaşadığı sıkıntılar. Pandemi döneminde zor zamanlar geçiren esnaflarımıza ve özellikle yerel esnaflarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Bu yüzden de alışverişlerimizi yerel esnaflardan yapmalıyız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.