BEYLİKBAĞI LİGE HAZIR

Spor 19.10.2021 - 10:25, Güncelleme: 19.10.2021 - 10:25
 

BEYLİKBAĞI LİGE HAZIR

Bölgemizin "Altınorduspor"u, sporcu fabrikası, yaıpılanması ile profesyonel kulüplerimize örnek teşkil eden Beylikbağıspor A takımı Bolu kampını tamamladı. Lige bomba gibi girmeye hazır.

YAPILANMASI İLE GÖZ DOLDURUYOR Bölgemizin bir dönem A takım bazında yüksek bütçeler harcayan ekiplerin başında gelen, ancak arzulanan başarıyı bir türlü yakalayamayan ve sonrasında ise büyük kaoslar yaşayan ve kapanma kontasına kadar gelen Beylikbağıspor küllerinden yeniden doğdu. Formasını giydiği, hocalığını yaptığı Beylikbağıspor'un başkan olarak başına geçen Ümit Fatih Yalsız devrim niteliğinde radikal kararlar alarak Beylikbağıspor'u temelinden şaha kaldırma eylemine girişti. A takım bazında liglere katılmadı. Alt yapıya, tesisleşmeye ve uzun vadeli çalışmanın startını veren Yalsız ve ekibi emeklerinin meyvesini bünyesinden çıkarttıkları yıldızları profesyonel kulübe vermekle almaya başladı. Gebzespor'un alt yapısını oluşturan, bölgenin profesyonel kulüplerinin alt yapıszını destekleyen Beylikbağıspor Süper lig dahil bir çok büyük kulübede sporcu kazandırmanın ayrılıcağını yaşamaya başladı.  Mütevazi bütçelerle büyük işler başaran Beylikbağıspor genç yıldızları ile kurduğu A takımı sezon öncesinde Bolu kampına aldı. Başkan Ümit Fatih Yalsız "Beylikbağıspor kulübü olarak 2021-2022 sezonunda 1.Amatör kümede mücadele edecek olan takımımız Bolu termal otelde verimli bir kamp programını tamamlayarak dönüş yaptı.Başta teknik ekibimiz ve futbolcularımızı özverilerinden ötürü kutluyorum.Takımımızı kamp yaptığı otelde ziyaret eden Gebze belediye Meclis üyemiz Ayhan Yılmaz, Ak parti Gebze ilçe yöneticisi Mustafa Ateş'e her daim Kulübümüzün yanında olduklarından ötürü teşekkür ediyorum. Kulubümüz uzun vadeli plan ve program dahilinde mücadelesini sürdürecek ve bölge gençliğine hizmet etmeye devam edecektir. Yeni sezonun tüm kuluplerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Bölgemizin "Altınorduspor"u, sporcu fabrikası, yaıpılanması ile profesyonel kulüplerimize örnek teşkil eden Beylikbağıspor A takımı Bolu kampını tamamladı. Lige bomba gibi girmeye hazır.

YAPILANMASI İLE GÖZ DOLDURUYOR
Bölgemizin bir dönem A takım bazında yüksek bütçeler harcayan ekiplerin başında gelen, ancak arzulanan başarıyı bir türlü yakalayamayan ve sonrasında ise büyük kaoslar yaşayan ve kapanma kontasına kadar gelen Beylikbağıspor küllerinden yeniden doğdu. Formasını giydiği, hocalığını yaptığı Beylikbağıspor'un başkan olarak başına geçen Ümit Fatih Yalsız devrim niteliğinde radikal kararlar alarak Beylikbağıspor'u temelinden şaha kaldırma eylemine girişti. A takım bazında liglere katılmadı. Alt yapıya, tesisleşmeye ve uzun vadeli çalışmanın startını veren Yalsız ve ekibi emeklerinin meyvesini bünyesinden çıkarttıkları yıldızları profesyonel kulübe vermekle almaya başladı.
Gebzespor'un alt yapısını oluşturan, bölgenin profesyonel kulüplerinin alt yapıszını destekleyen Beylikbağıspor Süper lig dahil bir çok büyük kulübede sporcu kazandırmanın ayrılıcağını yaşamaya başladı. 
Mütevazi bütçelerle büyük işler başaran Beylikbağıspor genç yıldızları ile kurduğu A takımı sezon öncesinde Bolu kampına aldı. Başkan Ümit Fatih Yalsız "Beylikbağıspor kulübü olarak 2021-2022 sezonunda 1.Amatör kümede mücadele edecek olan takımımız Bolu termal otelde verimli bir kamp programını tamamlayarak dönüş yaptı.Başta teknik ekibimiz ve futbolcularımızı özverilerinden ötürü kutluyorum.Takımımızı kamp yaptığı otelde ziyaret eden Gebze belediye Meclis üyemiz Ayhan Yılmaz, Ak parti Gebze ilçe yöneticisi Mustafa Ateş'e her daim Kulübümüzün yanında olduklarından ötürü teşekkür ediyorum. Kulubümüz uzun vadeli plan ve program dahilinde mücadelesini sürdürecek ve bölge gençliğine hizmet etmeye devam edecektir. Yeni sezonun tüm kuluplerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.