Erbakan Kocaeli’de moral buldu

Kocaeli 19.10.2021 - 12:50, Güncelleme: 19.10.2021 - 12:50
 

Erbakan Kocaeli’de moral buldu

Erbakan Kocaeli’de moral buldu

Yeniden Refah Partisi genel başkanı Dr. Fatih Erbakan sandık müşahitleri toplantısı için geldiği Kocaeyli’d7e moral buldu. Programa Gebzeli partililerin de büyük destek vermesi herkesi mutlu etti. Yoğun ve coşkulu bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda, Kocaeli Yeniden Refah Partisi il yönetimi, il içerisinde bulunan sandıkların baş Müşahitlerini bir araya getirdi. Genel Merkez Seçim Kurulu ile Kocaeli il yönetiminin ortaklaşa düzenlediği toplantıya, Genel Başkan Fatih Erbakan, Genel Başkan Yardımcısı Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Mehmet Aşıla, İl Başkanı Mehmet Aras, ilçe başkanları ve sandık Baş Müşahitlerinin katıldığı toplantıda, ilk sözü alan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras oldu.  Selamlama konuşmasının ardından, Kocaeli pehlivanlar diyarıdır diyen ve Merhum Erbakan’ın bir sözünü hatırlatan Aras, “Pehlivan er meydanına çıkınca belli olur. Biz de Kocaeli’de 13 Milletvekilinin tamamını almak yola çıktık” dedi.   Daha sonrasında kürsüye çıkan Fatih Erbakan ise, bu coşkulu kalabalıktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cenab-ı Allah’a şükrediyoruz bu davaya bizi hizmetçi eyledi, Amerika’nın Pentagon’u varsa Milli Görüşünde Kocaeli’si var” dedi.   Gündeme, geçmişe ve Milli Görüşün projelerine de değinen Erbakan, hükümetin yaptığı yanlış politikalara atıfta bulunarak, artan borç stokunun her gün geçtikçe faiz ile beraber milletimizin belini büktüğünü, artık Asgari ücretin açlık sınırında olduğunu, milyonlarca insanın geçim sıkıntısı çektiğini belirtti. Mevcut iktidarın borç, faiz, zam, vergi ve ceza ekonomisi uyguladığını bu uygulama ile de milletin belini büktüğünü, çözümün ise mevcut şartlarda olmadığını beyan etti. “Mevcut Hükümet Milli Görüş zihniyetine sahip değil, Refah gelecek yüzler gülecek, Refah gelecek Zulüm bitecek diyen Fatih Erbakan; Bizler yani Milli Görüş davası erleri tekrar iktidarımızda bu milletin yüzünü güldüreceğiz, bizim elimizde iş bitirme belgesi var. Milli Görüş ne zaman iş başına gelmişse milletin yüzü gülmüştür. Rabbim bizi tez zamanda tekrar iktidar eylesin” dedi. Türkiye’nin her yerinde hızla büyüdüklerini belirten Erbakan; “Her ne kadar bizi TV ve gazetelerde göstermeseler de, yaptıkları anketlerde yer vermeseler de, en istikrarlı büyüyen ve teşkilatlanan parti biziz ülkenin her yerinde çalışmalarımız son hız devam ediyor” dedi. Erbakan; sandık müşahitleri toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyorum diyerek, sözlerini noktaladı.
Erbakan Kocaeli’de moral buldu

Yeniden Refah Partisi genel başkanı Dr. Fatih Erbakan sandık müşahitleri toplantısı için geldiği Kocaeyli’d7e moral buldu. Programa Gebzeli partililerin de büyük destek vermesi herkesi mutlu etti.

Yoğun ve coşkulu bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda, Kocaeli Yeniden Refah Partisi il yönetimi, il içerisinde bulunan sandıkların baş Müşahitlerini bir araya getirdi.

Genel Merkez Seçim Kurulu ile Kocaeli il yönetiminin ortaklaşa düzenlediği toplantıya, Genel Başkan Fatih Erbakan, Genel Başkan Yardımcısı Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Mehmet Aşıla, İl Başkanı Mehmet Aras, ilçe başkanları ve sandık Baş Müşahitlerinin katıldığı toplantıda, ilk sözü alan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras oldu.

 Selamlama konuşmasının ardından, Kocaeli pehlivanlar diyarıdır diyen ve Merhum Erbakan’ın bir sözünü hatırlatan Aras, “Pehlivan er meydanına çıkınca belli olur. Biz de Kocaeli’de 13 Milletvekilinin tamamını almak yola çıktık” dedi.

  Daha sonrasında kürsüye çıkan Fatih Erbakan ise, bu coşkulu kalabalıktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cenab-ı Allah’a şükrediyoruz bu davaya bizi hizmetçi eyledi, Amerika’nın Pentagon’u varsa Milli Görüşünde Kocaeli’si var” dedi.

  Gündeme, geçmişe ve Milli Görüşün projelerine de değinen Erbakan, hükümetin yaptığı yanlış politikalara atıfta bulunarak, artan borç stokunun her gün geçtikçe faiz ile beraber milletimizin belini büktüğünü, artık Asgari ücretin açlık sınırında olduğunu, milyonlarca insanın geçim sıkıntısı çektiğini belirtti.

Mevcut iktidarın borç, faiz, zam, vergi ve ceza ekonomisi uyguladığını bu uygulama ile de milletin belini büktüğünü, çözümün ise mevcut şartlarda olmadığını beyan etti.

“Mevcut Hükümet Milli Görüş zihniyetine sahip değil, Refah gelecek yüzler gülecek, Refah gelecek Zulüm bitecek diyen Fatih Erbakan; Bizler yani Milli Görüş davası erleri tekrar iktidarımızda bu milletin yüzünü güldüreceğiz, bizim elimizde iş bitirme belgesi var. Milli Görüş ne zaman iş başına gelmişse milletin yüzü gülmüştür. Rabbim bizi tez zamanda tekrar iktidar eylesin” dedi. Türkiye’nin her yerinde hızla büyüdüklerini belirten Erbakan; “Her ne kadar bizi TV ve gazetelerde göstermeseler de, yaptıkları anketlerde yer vermeseler de, en istikrarlı büyüyen ve teşkilatlanan parti biziz ülkenin her yerinde çalışmalarımız son hız devam ediyor” dedi. Erbakan; sandık müşahitleri toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyorum diyerek, sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.