Heyecan katlandı, eleme turları başlıyor

Spor 19.10.2021 - 13:01, Güncelleme: 19.10.2021 - 13:03
 

Heyecan katlandı, eleme turları başlıyor

Heyecan katlandı, eleme turları başlıyor

29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turunvası’nda bugün eleme maçları start alıyor. 24 takımın 6 ayrı grupta mücadele ettiği turnuva da, grup maçlarında başarılı olan 16 takım üst tura çıkma başarısı gösterdi. 16 takım tek maç üzerinden eliminasyon sistemine göre ilk eleme turu maçlarını oynanacak ve kazanan takımlar çeyrek finale yükselecek. ÇEYREK VE YARI FİNALDA SÜPRİZLERE HAZIR OLUN Bölgenin en önemli spor organizasyonu olan Basın Turnuvası’nda 29. Buluşma nefesleri kesiyor. Heyecan fırtınasında bugün eleme maçları başlıyor. Saat 20:00’da ki ilk eleme maçında Dilovası Belediyespor, Acayspor ile kozlarını paylaşacak. Saat 21:00 da başlayacak karşılaşmada ise Tamsan’ın rakibi Şifa OSGB olacak. Çarşamba ve Perşembe günü oynanacak, 6 maç ile ilk eleme turu tamamlanacak ve çeyrek finale kalan takımlar belli olacak. Vole Halı Saha da devam eden eleme maçlarının ardından, spor severler, çeyrek ve yarı final de büyük süprizle karşılaşacak. Heyecan fırtınası katlanarak devam ederken, turnuvaya ilgi de her geçen gün artıyor.
Heyecan katlandı, eleme turları başlıyor

29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turunvası’nda bugün eleme maçları start alıyor. 24 takımın 6 ayrı grupta mücadele ettiği turnuva da, grup maçlarında başarılı olan 16 takım üst tura çıkma başarısı gösterdi. 16 takım tek maç üzerinden eliminasyon sistemine göre ilk eleme turu maçlarını oynanacak ve kazanan takımlar çeyrek finale yükselecek.

ÇEYREK VE YARI FİNALDA SÜPRİZLERE HAZIR OLUN

Bölgenin en önemli spor organizasyonu olan Basın Turnuvası’nda 29. Buluşma nefesleri kesiyor. Heyecan fırtınasında bugün eleme maçları başlıyor. Saat 20:00’da ki ilk eleme maçında Dilovası Belediyespor, Acayspor ile kozlarını paylaşacak. Saat 21:00 da başlayacak karşılaşmada ise Tamsan’ın rakibi Şifa OSGB olacak. Çarşamba ve Perşembe günü oynanacak, 6 maç ile ilk eleme turu tamamlanacak ve çeyrek finale kalan takımlar belli olacak. Vole Halı Saha da devam eden eleme maçlarının ardından, spor severler, çeyrek ve yarı final de büyük süprizle karşılaşacak. Heyecan fırtınası katlanarak devam ederken, turnuvaya ilgi de her geçen gün artıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.