Gebzespor kurban keserek sezonu açtı

Spor 19.10.2021 - 14:01, Güncelleme: 19.10.2021 - 14:01
 

Gebzespor kurban keserek sezonu açtı

Gebzespor kurban keserek sezonu açtı

Bu sene BAL Liginde mücadele edecek olan Gebzespor, yeni sezonu kurban kesip dualarla açtı. Gebzeszpor’a başarı dileklerini ileten tüm katılımcılar, tek hedefin şampiyonluk olduğuna dikkat çektiler. Gebzespor İlker Çakır Tesislerinde düzenlenen yeni sezon açılışına, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, KOTSİAD Başkanı Muhammed Cihat Demirtaş, kulüp yöneticileri, işadamları, sporcular ve teknik heyet katıldı. Kesilen Kurban ve yapılan duanın ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, GTO Başkanı Nail Çiler birer konuşma yaparak, Gebzespor’un her konuda yanlarında olduklarını ifade ederek, bunun karşılığının da şampiyonluk olduğuna dikkat çektiler. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; “İnşallah bizi mahcup etmez ve şampiyon olursunuz” dedi. Gebzespor Teknik Direktörü Köksal Terzi de verilen büyük desteğin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek; “Bu da ne kadar büyük bir camiaya geldiğimizin göstergesidir. İnşallah biz de bunu karşılıksız bırakmayacağız” dedi. Programa katılan tüm davetlilerle yakından ilgilenen Gebzespor Başkanı Recep Avcı da verilen desteğin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade ederek, tüm katılımcılara teşekkür etti.  
Gebzespor kurban keserek sezonu açtı

Bu sene BAL Liginde mücadele edecek olan Gebzespor, yeni sezonu kurban kesip dualarla açtı. Gebzeszpor’a başarı dileklerini ileten tüm katılımcılar, tek hedefin şampiyonluk olduğuna dikkat çektiler.

Gebzespor İlker Çakır Tesislerinde düzenlenen yeni sezon açılışına, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, KOTSİAD Başkanı Muhammed Cihat Demirtaş, kulüp yöneticileri, işadamları, sporcular ve teknik heyet katıldı. Kesilen Kurban ve yapılan duanın ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, GTO Başkanı Nail Çiler birer konuşma yaparak, Gebzespor’un her konuda yanlarında olduklarını ifade ederek, bunun karşılığının da şampiyonluk olduğuna dikkat çektiler. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; “İnşallah bizi mahcup etmez ve şampiyon olursunuz” dedi. Gebzespor Teknik Direktörü Köksal Terzi de verilen büyük desteğin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek; “Bu da ne kadar büyük bir camiaya geldiğimizin göstergesidir. İnşallah biz de bunu karşılıksız bırakmayacağız” dedi. Programa katılan tüm davetlilerle yakından ilgilenen Gebzespor Başkanı Recep Avcı da verilen desteğin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade ederek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.