19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Diliskelesispor, Sinan Yaşar ile güçlendi

Spor 20.10.2021 - 10:09, Güncelleme: 20.10.2021 - 10:09
 

Diliskelesispor, Sinan Yaşar ile güçlendi

Diliskelesispor, Sinan Yaşar ile güçlendi

Dilovası’nın köklü kulüplerinden, İlçe’de bir çok yetenekli gencin yetiştiği Diliskelesispor, yeni sezonda daha büyük başarıları hedefliyor. Diliskelesispor’da başkanlık görevini devir alan Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar, camiaya heyecan kattı. Tecrübeli spor adamı, aktif futbolculuktan geliyor ve spor camiasına yakın bir isim. Sinan Yaşar ile sezona iddialı şekilde hazırlanan Diliskelesispor, sezonu şampiyonlukla noktalamak istiyor. Dilovası Belediye Başkan yardımcılığı görevini de yürüten Yaşar, “Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir, sporu seven ve spor her alınana destek veren bir isim. Diliskelesisporumuzdan bu yıl başarı bekliyor. Bizde başkanımız katkı ve destekleri ile, kendi bilgi, birikim ve spor sevgimizle burada iyi işler yapmak, kentimizin sporcularına hizmet etmek istiyoruz. Bunun yanında başarı da gelirse çok mutlu oluruz. Karakterli ve kaliteli sporcularımız var, camiamızı sahiplenmiş bir teknik kadromuz var, bizlerde bu arkadaşlarımıza abilik yaparak, mücadelemizi vereceğiz. Tüm camiamızdan destek ve ilgi bekliyoruz” dedi.
Diliskelesispor, Sinan Yaşar ile güçlendi

Dilovası’nın köklü kulüplerinden, İlçe’de bir çok yetenekli gencin yetiştiği Diliskelesispor, yeni sezonda daha büyük başarıları hedefliyor. Diliskelesispor’da başkanlık görevini devir alan Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar, camiaya heyecan kattı. Tecrübeli spor adamı, aktif futbolculuktan geliyor ve spor camiasına yakın bir isim. Sinan Yaşar ile sezona iddialı şekilde hazırlanan Diliskelesispor, sezonu şampiyonlukla noktalamak istiyor.

Dilovası Belediye Başkan yardımcılığı görevini de yürüten Yaşar, “Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir, sporu seven ve spor her alınana destek veren bir isim. Diliskelesisporumuzdan bu yıl başarı bekliyor. Bizde başkanımız katkı ve destekleri ile, kendi bilgi, birikim ve spor sevgimizle burada iyi işler yapmak, kentimizin sporcularına hizmet etmek istiyoruz. Bunun yanında başarı da gelirse çok mutlu oluruz. Karakterli ve kaliteli sporcularımız var, camiamızı sahiplenmiş bir teknik kadromuz var, bizlerde bu arkadaşlarımıza abilik yaparak, mücadelemizi vereceğiz. Tüm camiamızdan destek ve ilgi bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.