Kocaeli Gençlikspor Deneyim Kazandı

Spor 21.10.2021 - 10:57, Güncelleme: 21.10.2021 - 10:57
 

Kocaeli Gençlikspor Deneyim Kazandı

Kocaeli Gençlikspor Deneyim Kazandı

Ülkemizde ilk kez organize edilecek olan Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası Finalleri 16-17 Ekim 2021 tarihlerinde Pamukkale Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Geçtiğimiz ay içinde 81 ilde bölge birinciliğinde rekabet ederek Türkiye finallerine katılma hakkını kazandı. FİNALLERE DENİZLİ EV SAHİPLİĞİ YAPTI Bu ekiplerden biri de Sakarya’da şampiyon olan Kocaeli Gençlik Spordu Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de 2 bölgede birinci olan takımların katılımı ile Denizli’nin ev sahipliğiyle düzenlenen turnuvada, sporcularımız deneyim elde etti.  Trabzon Geldilerspor, Kayseri Tipocularspor, Kastamonu Doğaspor, Bingöl Solhanspor, Van Büyükşehir Spor Akademisi, Adana Karataş Belediyespor, Antalya Dekartspor, İstanbul Pendik Gençlikspor, Kütahya Merise Ormancılıkspor, Amasya Filenin Şehzadeleri, Bursa Baha Metalspor, Eskişehir Esbederspor, Edirne Doktorlar, Diyarbakır Çillibom, Erzurum Dadaşlar, KKTC Lefkoşe Karması ve Mağusa Karması ile Gaziantep Yeşilvadispor ekipleri Türkiye Şampiyonu olabilmek adına yarıştı.
Kocaeli Gençlikspor Deneyim Kazandı

Ülkemizde ilk kez organize edilecek olan Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası Finalleri 16-17 Ekim 2021 tarihlerinde Pamukkale Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Geçtiğimiz ay içinde 81 ilde bölge birinciliğinde rekabet ederek Türkiye finallerine katılma hakkını kazandı.

FİNALLERE DENİZLİ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Bu ekiplerden biri de Sakarya’da şampiyon olan Kocaeli Gençlik Spordu Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de 2 bölgede birinci olan takımların katılımı ile Denizli’nin ev sahipliğiyle düzenlenen turnuvada, sporcularımız deneyim elde etti.  Trabzon Geldilerspor, Kayseri Tipocularspor, Kastamonu Doğaspor, Bingöl Solhanspor, Van Büyükşehir Spor Akademisi, Adana Karataş Belediyespor, Antalya Dekartspor, İstanbul Pendik Gençlikspor, Kütahya Merise Ormancılıkspor, Amasya Filenin Şehzadeleri, Bursa Baha Metalspor, Eskişehir Esbederspor, Edirne Doktorlar, Diyarbakır Çillibom, Erzurum Dadaşlar, KKTC Lefkoşe Karması ve Mağusa Karması ile Gaziantep Yeşilvadispor ekipleri Türkiye Şampiyonu olabilmek adına yarıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.