Büyükgöz GTK'yı ağırladı

Gebze 22.10.2021 - 12:46, Güncelleme: 22.10.2021 - 12:46
 

Büyükgöz GTK'yı ağırladı

Büyükgöz GTK'yı ağırladı

Başkan Büyükgöz, milli takımın gururu Gebze Tenis Spor Kulübünü makamında ağırladı... RUSYA'DAN HOCA TRANSFERI YAPTI Kuruluşundan itibaren bölgemizin ve ülkemizin başarılı spor kulüplerinin başında gelen Gebze Tenis Kulübü (GTK) daha büyük başarılara imza atmak adına teknik kadrosunuda güçlendiriyor. Hikmet Saraç başantrenörlüğünde Milli Takım hocası Serkan Arslan'ın yanı sıra GTK teknik ekibine Rus antrenör Arten Debrian'ı da kattı. BÜYÜKGÖZ TEBRİK ETTİ Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze Tenis Spor Kulübünü makamından ağırladı. Ziyarete GTK Başkanı Ali Tokaç, Milli antrenör Serkan Arslan,  Rus antrenör Arten Debrian ve Milli sporcular katılım gösterdi. Başkan Büyükgöz "Bölgemize tenis sporunda büyük başarılar kazandıran, çocuklarımıza tenis sporunu aşılayan, topluma kazandıran, eğitim yaşantılarına büyük katkı sunan GTK'nın başarılarını spor basınından ve kamuoyundan yakınen takip etmekteyim. Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde kulübümüze ve sporcularımıza her daim maddi manevi destek sunmaya hazırız. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Büyükgöz GTK'yı ağırladı

Başkan Büyükgöz, milli takımın gururu Gebze Tenis Spor Kulübünü makamında ağırladı...

RUSYA'DAN HOCA TRANSFERI YAPTI

Kuruluşundan itibaren bölgemizin ve ülkemizin başarılı spor kulüplerinin başında gelen Gebze Tenis Kulübü (GTK) daha büyük başarılara imza atmak adına teknik kadrosunuda güçlendiriyor. Hikmet Saraç başantrenörlüğünde Milli Takım hocası Serkan Arslan'ın yanı sıra GTK teknik ekibine Rus antrenör Arten Debrian'ı da kattı.

BÜYÜKGÖZ TEBRİK ETTİ

Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze Tenis Spor Kulübünü makamından ağırladı. Ziyarete GTK Başkanı Ali Tokaç, Milli antrenör Serkan Arslan,  Rus antrenör Arten Debrian ve Milli sporcular katılım gösterdi. Başkan Büyükgöz "Bölgemize tenis sporunda büyük başarılar kazandıran, çocuklarımıza tenis sporunu aşılayan, topluma kazandıran, eğitim yaşantılarına büyük katkı sunan GTK'nın başarılarını spor basınından ve kamuoyundan yakınen takip etmekteyim. Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde kulübümüze ve sporcularımıza her daim maddi manevi destek sunmaya hazırız. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.