Aydın, Başkan Büyükgöz’le görüştü

Spor 22.10.2021 - 12:49, Güncelleme: 22.10.2021 - 12:49
 

Aydın, Başkan Büyükgöz’le görüştü

Aydın, Başkan Büyükgöz’le görüştü

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Aydın, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret ederek bölge sporu adına fikir alış verişinde bulundular. TESİSLEŞME VE AMATÖRLERE DESTEK KONUŞULDU Pandemi nedeni ile iki sezondur askıya alınan amatör kulüpler uzun bir aradan sonra sahaya inecek. Sabırsızlıkla liglerin başlamasını bekleyen amatör spor kulübün sporcuları sıkı bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Amatör spor kulüplerinin pandemi sürecindeki yaralarının sarılması hususunda çalışmalarını yürüten KASKF Başkanı Murat Aydın son olarak Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü yönetim kurulu üyesi Hakan Kalıntaş ile birlikte makamında ziyaret etti. Aydın amatör spor kulüplerimizin ihtiyaçları ve beklentileri hakkında başkan Büyükgöz'e iletti. Başkan Büyükgöz "Öncelikle KASKF başkanımıza nazik ziyaretlerinden ve bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sporu ve sporcuyu her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Amatör spor kulüplerimizin bölge gençliğine sundukları hizmeti her zaman takdir ediyor ve destekliyoruz. İnşallah yeni spor sahalarımız ve alanlarımızla kulüplerimizin malzeme ve diğer ihtiyaçlarınıda karşılamaya devam edeceğiz" dedi.
Aydın, Başkan Büyükgöz’le görüştü

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Aydın, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret ederek bölge sporu adına fikir alış verişinde bulundular.

TESİSLEŞME VE AMATÖRLERE DESTEK KONUŞULDU

Pandemi nedeni ile iki sezondur askıya alınan amatör kulüpler uzun bir aradan sonra sahaya inecek. Sabırsızlıkla liglerin başlamasını bekleyen amatör spor kulübün sporcuları sıkı bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Amatör spor kulüplerinin pandemi sürecindeki yaralarının sarılması hususunda çalışmalarını yürüten KASKF Başkanı Murat Aydın son olarak Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü yönetim kurulu üyesi Hakan Kalıntaş ile birlikte makamında ziyaret etti. Aydın amatör spor kulüplerimizin ihtiyaçları ve beklentileri hakkında başkan Büyükgöz'e iletti. Başkan Büyükgöz "Öncelikle KASKF başkanımıza nazik ziyaretlerinden ve bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sporu ve sporcuyu her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Amatör spor kulüplerimizin bölge gençliğine sundukları hizmeti her zaman takdir ediyor ve destekliyoruz. İnşallah yeni spor sahalarımız ve alanlarımızla kulüplerimizin malzeme ve diğer ihtiyaçlarınıda karşılamaya devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.