Fırtına sert esti, penaltılarla elendi

Spor 22.10.2021 - 13:29, Güncelleme: 22.10.2021 - 13:29
 

Fırtına sert esti, penaltılarla elendi

Fırtına sert esti, penaltılarla elendi

29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nın en güçlü takımları arasında gösterilen Fırtına TS, Görtan Otomotiv karşısında etkili oynadı. Son dakikaya kadar maçta üstündü, ancak, son saniyede gelen gol sonrası maçı berabere tamamladı. Penaltı atışlarına da avantajlı başlamasına rağmen, üst üste kaçan penaltı vuruşları sonunda turnuvaya veda etti. TURNUVANIN EN İYİ MAÇI Grubundan güle oynayan çıkan Fırtına TS, ilk eleme turunda zorlu bir grupta mücadele eden ve Erdoğdu Geri Dönüşüm’ün ardından grup maçlarını ikinci sırada tamamlayan Görtan Otoomtiv ile karşılaştı. Her iki ekibinde kazanmak çıktığı mücadele nefes kesti. Maça etkili başlayan ve bir ara 3-1 lik skor avantajı da yakalayan Fırtına TS, karşılaşmanın son bölümünde, hakeme takılıp, agresif tutum sergileyince kalesinde beklenmedik goller gördü. Mücadelenin uzatma bölümüne de önde giren Fırtına TS, son saniyelerde gelen golle mücadeleyi beraberlikle tamamladı. Direk penaltılara geçilen karşılaşmada Fırtına ilk penaltıyı göle çevirdi, Görtan penaltı atışından yararlanamadı. Penaltılarda da avantajı eline alan Fırtına TS, üst üste iki penaltı atışından yararlanamayarak, turnuvaya hüzünlü bir şekilde veda etti. ALTINTAŞ TESELLİ ETTİ Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Görtan Otomotiv’in başkanı, turnuvanın annesi Sevgi Çiler ve GTO yönetiminden arkadaşları ile birlikte karşılaşmayı takip eden Fırtına TS Başkanı Gökhan Altıntaş, zaman zaman gerilimi yükselen maçta takımını ve taraftarlarını sakinleştiren isim oldu. Yönetim Kurulu Üyesi Av. Türksen Koç ile birlikte takım oyuncularını maça çevirmek için çaba harcayan Altıntaş, penaltı atışları sonunda elenen takımını da teselli eden isim oldu. Altıntaş, turnuvada şimdiye kadar oynanan en heyecan dolu ve kaliteli maçı izlediklerinin altını çizerek, “gerek saha içinde, gerekse saha dışında da tansiyonu yüksek bir maçtı. Her iki takım açasından da gerilimli geçen maçta, hakem hataları genelde bizim aleyhimize oldu. Ancak karşılaşmada gerilim yaratan tek taraf bizim takımmış gibi bir algı oluşturmak hoş olmamıştır. Son derece keyifli ve kaliteli bir maçtı. Hırslar ve kazanma arzusu, futbolun önüne geçmemeliydi. Hakemin hatalı kararlarına haklı tepkiler vardı, bizim sağduyulu tavrımız olmasa maçı tamamlamak zor olacaktı. Nihayetinde bir turnuva ve bizim için bu turnuvayı düzenleyenler, turnuvaya ismini veren Görkem kardeşimizin anısı değerlidir. Tüm çabamız ve mücadelemizde bunun içindi. Hakemlere takılmakta artık bordo-mavili renkler için alışkanlık oldu, kazanan takımı kutluyor, turnuvada yoluna devam eden ekiplere başarılar diliyorum” dedi.
Fırtına sert esti, penaltılarla elendi

29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nın en güçlü takımları arasında gösterilen Fırtına TS, Görtan Otomotiv karşısında etkili oynadı. Son dakikaya kadar maçta üstündü, ancak, son saniyede gelen gol sonrası maçı berabere tamamladı. Penaltı atışlarına da avantajlı başlamasına rağmen, üst üste kaçan penaltı vuruşları sonunda turnuvaya veda etti.

TURNUVANIN EN İYİ MAÇI

Grubundan güle oynayan çıkan Fırtına TS, ilk eleme turunda zorlu bir grupta mücadele eden ve Erdoğdu Geri Dönüşüm’ün ardından grup maçlarını ikinci sırada tamamlayan Görtan Otoomtiv ile karşılaştı. Her iki ekibinde kazanmak çıktığı mücadele nefes kesti. Maça etkili başlayan ve bir ara 3-1 lik skor avantajı da yakalayan Fırtına TS, karşılaşmanın son bölümünde, hakeme takılıp, agresif tutum sergileyince kalesinde beklenmedik goller gördü. Mücadelenin uzatma bölümüne de önde giren Fırtına TS, son saniyelerde gelen golle mücadeleyi beraberlikle tamamladı. Direk penaltılara geçilen karşılaşmada Fırtına ilk penaltıyı göle çevirdi, Görtan penaltı atışından yararlanamadı. Penaltılarda da avantajı eline alan Fırtına TS, üst üste iki penaltı atışından yararlanamayarak, turnuvaya hüzünlü bir şekilde veda etti.

ALTINTAŞ TESELLİ ETTİ

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Görtan Otomotiv’in başkanı, turnuvanın annesi Sevgi Çiler ve GTO yönetiminden arkadaşları ile birlikte karşılaşmayı takip eden Fırtına TS Başkanı Gökhan Altıntaş, zaman zaman gerilimi yükselen maçta takımını ve taraftarlarını sakinleştiren isim oldu. Yönetim Kurulu Üyesi Av. Türksen Koç ile birlikte takım oyuncularını maça çevirmek için çaba harcayan Altıntaş, penaltı atışları sonunda elenen takımını da teselli eden isim oldu. Altıntaş, turnuvada şimdiye kadar oynanan en heyecan dolu ve kaliteli maçı izlediklerinin altını çizerek, “gerek saha içinde, gerekse saha dışında da tansiyonu yüksek bir maçtı. Her iki takım açasından da gerilimli geçen maçta, hakem hataları genelde bizim aleyhimize oldu. Ancak karşılaşmada gerilim yaratan tek taraf bizim takımmış gibi bir algı oluşturmak hoş olmamıştır. Son derece keyifli ve kaliteli bir maçtı. Hırslar ve kazanma arzusu, futbolun önüne geçmemeliydi. Hakemin hatalı kararlarına haklı tepkiler vardı, bizim sağduyulu tavrımız olmasa maçı tamamlamak zor olacaktı. Nihayetinde bir turnuva ve bizim için bu turnuvayı düzenleyenler, turnuvaya ismini veren Görkem kardeşimizin anısı değerlidir. Tüm çabamız ve mücadelemizde bunun içindi. Hakemlere takılmakta artık bordo-mavili renkler için alışkanlık oldu, kazanan takımı kutluyor, turnuvada yoluna devam eden ekiplere başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.