19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tbf Heyeti Tahir Büyükakın’ı Makamında Ziyaret Etti!

Spor 22.10.2021 - 13:39, Güncelleme: 22.10.2021 - 13:39
 

Tbf Heyeti Tahir Büyükakın’ı Makamında Ziyaret Etti!

Tbf Heyeti Tahir Büyükakın’ı Makamında Ziyaret Etti!

FIBA 2023 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Ay-yıldızlılarımızın Polonya ile oynayacağı karşılaşma öncesinde TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, A Kadın Milli Takım Menajeri Yasemin Horasan ve Milli Takımlar Menajeri Orhan Demirel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ile Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti. MÜSABAKA 14 KASIM’DA RECEP TOPALOĞLU SALONUNDA A Kadın Milli Takımımız, 14 Kasım Pazar günü Polonya ile Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 17.00’de başlayacak ve TRT Spor'dan da canlı olarak yayınlanacak.
Tbf Heyeti Tahir Büyükakın’ı Makamında Ziyaret Etti!

FIBA 2023 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Ay-yıldızlılarımızın Polonya ile oynayacağı karşılaşma öncesinde TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, A Kadın Milli Takım Menajeri Yasemin Horasan ve Milli Takımlar Menajeri Orhan Demirel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ile Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti.

MÜSABAKA 14 KASIM’DA RECEP TOPALOĞLU SALONUNDA

A Kadın Milli Takımımız, 14 Kasım Pazar günü Polonya ile Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 17.00’de başlayacak ve TRT Spor'dan da canlı olarak yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.