Kocabay Ailesinin Acı Günü

Dilovası 23.10.2021 - 14:04, Güncelleme: 23.10.2021 - 14:04
 

Kocabay Ailesinin Acı Günü

Kocabay Ailesinin Acı Günü

Dilovası’nın tanınmış ailelerinden Kocabay ailesi Hacı Abdulbari Kocabay’ı kaybetti. Kocabay’ın vefatı ailesi ve sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı. Kocabay’ın vefatı ile ilgili AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım yaptığı açıklamada, “İlçe yönetim kurulu üyesi kardeşimiz Mahmut Kocabay’ın kıymetli babası Hacı Abdulbari Kocabay amcamız hakkın rahmetine kavuşmuştur. Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun Başta Kocabay ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” Dedi. Abdulbari Kocabay’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
Kocabay Ailesinin Acı Günü

Dilovası’nın tanınmış ailelerinden Kocabay ailesi Hacı Abdulbari Kocabay’ı kaybetti. Kocabay’ın vefatı ailesi ve sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı. Kocabay’ın vefatı ile ilgili AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım yaptığı açıklamada, “İlçe yönetim kurulu üyesi kardeşimiz Mahmut Kocabay’ın kıymetli babası Hacı Abdulbari Kocabay amcamız hakkın rahmetine kavuşmuştur. Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Başta Kocabay ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” Dedi. Abdulbari Kocabay’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.