SAADET’TE COŞKULU KONGRE…

Siyaset 24.10.2021 - 17:29, Güncelleme: 24.10.2021 - 17:29
 

SAADET’TE COŞKULU KONGRE…

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın 6. Olağan Kongresi, Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla yapıldı. Burada açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, “Gebze ve Kocaeli benim için çok özel bir il” dedi.

Saadet Partisi 6. Olağan genel kurulu Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongreye;  Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun yanı sıra, Saadet Partisi genel merkez yöneticileri, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Zafer Mutlu, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve SP’li ilçe başkanları, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak, Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Alican Karakaya, DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, Gebze eski belediye başkanı Hüseyin Öztürk, Dilovası eski belediye başkanı Ercan Dalkılıç, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrenin divan başkanlığını genel başkan yardımcısı Mustafa Kaya yaptı. Kongrede konuşan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu; Kocaeli ve Gebze’nin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu ifade etti ve Türkiye’de gittiği her yerde örnek gösterdiğine dikkat çekti. “Bizim kongreler yenilenme dönemidir” diyen Karamollaoğlu, “Bizim ilkelerimiz bellidir, şimdi tugay seviyesinde çalışmalar yapıyoruz. Tümende biraz hantallık vardır, tugay ise tam bir savaş ekibidir” dedi. Çalışmalarda en önemli hedefin barış ve huzur olduğunu söyleyen Karamollaoğlu; “Önce ülkemizde, sonra da dünyada barış ve huzuru sağlayacağız” dedi. Osmanlı’nın Ermenilere yüzyıllarca barış verdiğini de söyleyen Karamollaoğlu; “Ermeni soykırımı inancımızı tahakküm altına alınmak için söyleyen bir yalandır. ABD’deki en büyük korku İslam’a fobidir. Adamlar gerçeği gören herkesin Müslüman olduğunu görünce bu tür söylentileri ortaya atıyor” dedi. Asgari ücreti üç katına çıkartacaklarını da söyleyen Karamollaoğlu; “Biz Erbakan Hoca’nın talebeleriyiz, geçmişti bunu yaptık, yine yaparız” diye konuştu. Mustafa Türel başkanlığında tek liste ile gidilen kongrede yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Recep Tütüncü, Erkan Vural, Ramazan Güngör, Mustafa Demirkan, Mehmet Ağar, Galip Öğmen, Yunus Karakaya, Şaban Atalı, Mehmet Çergel, Faruk Kadıoğlu, Kenan Altınalan, Muhammet Günler, Halil İbrahim Yıldız, Maarif Balıkçı. 3RESİM:
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın 6. Olağan Kongresi, Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla yapıldı. Burada açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, “Gebze ve Kocaeli benim için çok özel bir il” dedi.

Saadet Partisi 6. Olağan genel kurulu Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongreye;  Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun yanı sıra, Saadet Partisi genel merkez yöneticileri, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Zafer Mutlu, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve SP’li ilçe başkanları, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak, Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Alican Karakaya, DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, Gebze eski belediye başkanı Hüseyin Öztürk, Dilovası eski belediye başkanı Ercan Dalkılıç, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrenin divan başkanlığını genel başkan yardımcısı Mustafa Kaya yaptı. Kongrede konuşan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu; Kocaeli ve Gebze’nin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu ifade etti ve Türkiye’de gittiği her yerde örnek gösterdiğine dikkat çekti. “Bizim kongreler yenilenme dönemidir” diyen Karamollaoğlu, “Bizim ilkelerimiz bellidir, şimdi tugay seviyesinde çalışmalar yapıyoruz. Tümende biraz hantallık vardır, tugay ise tam bir savaş ekibidir” dedi. Çalışmalarda en önemli hedefin barış ve huzur olduğunu söyleyen Karamollaoğlu; “Önce ülkemizde, sonra da dünyada barış ve huzuru sağlayacağız” dedi. Osmanlı’nın Ermenilere yüzyıllarca barış verdiğini de söyleyen Karamollaoğlu; “Ermeni soykırımı inancımızı tahakküm altına alınmak için söyleyen bir yalandır. ABD’deki en büyük korku İslam’a fobidir. Adamlar gerçeği gören herkesin Müslüman olduğunu görünce bu tür söylentileri ortaya atıyor” dedi. Asgari ücreti üç katına çıkartacaklarını da söyleyen Karamollaoğlu; “Biz Erbakan Hoca’nın talebeleriyiz, geçmişti bunu yaptık, yine yaparız” diye konuştu.

Mustafa Türel başkanlığında tek liste ile gidilen kongrede yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Recep Tütüncü, Erkan Vural, Ramazan Güngör, Mustafa Demirkan, Mehmet Ağar, Galip Öğmen, Yunus Karakaya, Şaban Atalı, Mehmet Çergel, Faruk Kadıoğlu, Kenan Altınalan, Muhammet Günler, Halil İbrahim Yıldız, Maarif Balıkçı.

3RESİM:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.