19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kirazpınar’da bayrak törenine katıldılar

Gebze 25.10.2021 - 16:06, Güncelleme: 25.10.2021 - 16:06
 

Kirazpınar’da bayrak törenine katıldılar

Kirazpınar’da bayrak törenine katıldılar

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz haftaya okul ziyaretiyle başladı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bu hafta bayrak töreninde Kirazpınar Mahallesi’nde bulunan Alpaslan İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz haftaya okul ziyaretiyle başladı. Başkan Büyükgöz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile birlikte her hafta bir okula bayrak törenlerine katılarak konuk olmayı sürdürüyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bu hafta Kirazpınar Mahallesi’nde bulunan Alpaslan İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz’ü okulda İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve okul idarecileri karşıladı. Saygı duruşunun ardından öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nı okuyan Başkan Büyükgöz ve Kaymakam Güler ardından sınıfları ziyaret etti. BOL BOL KİTAP OKUYUN Ziyaret edilen sınıflarda öğrencilerle kısa bir süre sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklara ders, ödev ve oyun dışındaki boş zamanlarını bol bol kitap okuyarak değerlendirmeleri öğüdünde bulundu. Sınıf ziyaretinin ardından öğretmenler odasına geçen Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, eğitimcilerle de bir süre hasbihal etti.  
Kirazpınar’da bayrak törenine katıldılar

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz haftaya okul ziyaretiyle başladı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bu hafta bayrak töreninde Kirazpınar Mahallesi’nde bulunan Alpaslan İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.

 Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz haftaya okul ziyaretiyle başladı. Başkan Büyükgöz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile birlikte her hafta bir okula bayrak törenlerine katılarak konuk olmayı sürdürüyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bu hafta Kirazpınar Mahallesi’nde bulunan Alpaslan İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz’ü okulda İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve okul idarecileri karşıladı. Saygı duruşunun ardından öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nı okuyan Başkan Büyükgöz ve Kaymakam Güler ardından sınıfları ziyaret etti.

BOL BOL KİTAP OKUYUN

Ziyaret edilen sınıflarda öğrencilerle kısa bir süre sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklara ders, ödev ve oyun dışındaki boş zamanlarını bol bol kitap okuyarak değerlendirmeleri öğüdünde bulundu. Sınıf ziyaretinin ardından öğretmenler odasına geçen Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, eğitimcilerle de bir süre hasbihal etti.  

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.