Yazar Nurallah Genç Kitapseverlerle Buluştu

Çayırova 26.10.2021 - 11:15, Güncelleme: 26.10.2021 - 11:15
 

Yazar Nurallah Genç Kitapseverlerle Buluştu

Yazar Nurallah Genç Kitapseverlerle Buluştu

Çayırova Kitap Fuarı kapsamında Şair ve Yazar Nurullah Genç söyleşi ve imza günü gerçekleştirdi. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte kitapseverlerle söyleşide buluşan Nurullah Genç ,” Kültürel değerlerimiz, çocuklarımıza kültürümüzün doğru aktarılması ve kültürel yozlaşma’’ konularında önemli bilgiler verdi. Söyleşiye katılan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi selamla konuşmasında,“İmza günleri söyleşiler ve tiyatro etkinlikleri ile dolu dolu bir Kitap Fuarı geçirmekteyiz. Nurullah Genç gibi birçok önemli yazarımızın aramızda olması ve sizlerin ilgisi bizleri ayrıca mutlu ediyor. Kültürel etkinliklerin devamı gelecek’’ dedi.  Çiftçi konuşmasının ardından katılımlarından dolayı teşekkür ettiği Yazar Nurullah Genç’e çiçek ve plaket takdim etti. Söyleşisine şiirle başlayıp şiirle bitiren Nurullah okurları için kitaplarını imzalayıp hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yazar Nurallah Genç Kitapseverlerle Buluştu

Çayırova Kitap Fuarı kapsamında Şair ve Yazar Nurullah Genç söyleşi ve imza günü gerçekleştirdi. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte kitapseverlerle söyleşide buluşan Nurullah Genç ,” Kültürel değerlerimiz, çocuklarımıza kültürümüzün doğru aktarılması ve kültürel yozlaşma’’ konularında önemli bilgiler verdi.

Söyleşiye katılan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi selamla konuşmasında,“İmza günleri söyleşiler ve tiyatro etkinlikleri ile dolu dolu bir Kitap Fuarı geçirmekteyiz. Nurullah Genç gibi birçok önemli yazarımızın aramızda olması ve sizlerin ilgisi bizleri ayrıca mutlu ediyor. Kültürel etkinliklerin devamı gelecek’’ dedi.

 Çiftçi konuşmasının ardından katılımlarından dolayı teşekkür ettiği Yazar Nurullah Genç’e çiçek ve plaket takdim etti.

Söyleşisine şiirle başlayıp şiirle bitiren Nurullah okurları için kitaplarını imzalayıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.