Kağıtspor Başarıyı Alışkanlık Haline Getirdi!

Spor 26.10.2021 - 12:39, Güncelleme: 26.10.2021 - 12:39
 

Kağıtspor Başarıyı Alışkanlık Haline Getirdi!

Kağıtspor Başarıyı Alışkanlık Haline Getirdi!

Balkan Şampiyonasında mücadele eden Kağıtspor’lu karateciler aldıkları başarılı sonuçlar ile madalyaları toplamaya devam ediyor. Hırvatistan-Poreç kentinde gerçekleşen Büyükler Balkan Karate Şampiyonasında Ay Yıldızlı için ter döken sporcularımız övgüyü fazlasıyla hak ediyor. 10 ÜLKEDEN 884 SPORCU REKABET ETTİ. 10 ülkeden 884 sporcunun yarıştığı şampiyonada Büyükşehir Kağıtspor’u adına 7 sporcu milli takımı temsilen tatamide rekabet etti. Sporcularımız Tuba Yakan 55 kilogramda, Enes Bulut 75 kilogramda altın madalya alarak kürsünün ilk basamağındayken, Ömer Özer ise 67 kilogramda gümüş madalya kazandı. 7 SPORCU 8 MADALYA Takım kategorisinde yarışan Mavi Beyazlılardan Umay Uygur 1. olurken erkekler takım karşılaşmalarında rekabet içerisinde olan Enes Bulut, Ömer Özer ve Ahmet Bulut yine takımlar kategorisinde 2. olarak gümüş madalyayı alamaya hak kazandı. Bu sonuçlar ile Ay Yıldızlı formayı başarı ile taşıyan Büyükşehir Kağıtsporlu sporcular, toplamda 8 madalya ile turnuvayı tamamlayarak gurur kaynağı oldu.
Kağıtspor Başarıyı Alışkanlık Haline Getirdi!

Balkan Şampiyonasında mücadele eden Kağıtspor’lu karateciler aldıkları başarılı sonuçlar ile madalyaları toplamaya devam ediyor. Hırvatistan-Poreç kentinde gerçekleşen Büyükler Balkan Karate Şampiyonasında Ay Yıldızlı için ter döken sporcularımız övgüyü fazlasıyla hak ediyor.

10 ÜLKEDEN 884 SPORCU REKABET ETTİ.

10 ülkeden 884 sporcunun yarıştığı şampiyonada Büyükşehir Kağıtspor’u adına 7 sporcu milli takımı temsilen tatamide rekabet etti. Sporcularımız Tuba Yakan 55 kilogramda, Enes Bulut 75 kilogramda altın madalya alarak kürsünün ilk basamağındayken, Ömer Özer ise 67 kilogramda gümüş madalya kazandı.

7 SPORCU 8 MADALYA

Takım kategorisinde yarışan Mavi Beyazlılardan Umay Uygur 1. olurken erkekler takım karşılaşmalarında rekabet içerisinde olan Enes Bulut, Ömer Özer ve Ahmet Bulut yine takımlar kategorisinde 2. olarak gümüş madalyayı alamaya hak kazandı. Bu sonuçlar ile Ay Yıldızlı formayı başarı ile taşıyan Büyükşehir Kağıtsporlu sporcular, toplamda 8 madalya ile turnuvayı tamamlayarak gurur kaynağı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.