Bizim Efeler İlk Galibiyetini Sayı Vermeden Aldı

Spor 26.10.2021 - 12:40, Güncelleme: 26.10.2021 - 12:40
 

Bizim Efeler İlk Galibiyetini Sayı Vermeden Aldı

Bizim Efeler İlk Galibiyetini Sayı Vermeden Aldı

Türkiye Voleybol 1.Liginde mücadele eden temsilcimiz, Kocaeli Büyükşehir Belediye voleybol takımı, deplasmanda Ürgüpspor'a set vermeden galip geldi. 20-25, 22-25 ve 23-25’lik setlerle karşılaşmayı 3-0 kazanan bizim efeler oynadığı 3.müsabada bu sezon ki ilk zaferini elde etti. BAYRAMDAM SONRA BAYRAMI YAŞAMAK İSTİYORUZ Mavi Beyazlılar ligin 4.haftasında İstanbul BBSK ile 30 Ekim Cumartesi günü İzmit Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Müsabakanın başlama saati 14:00
Bizim Efeler İlk Galibiyetini Sayı Vermeden Aldı

Türkiye Voleybol 1.Liginde mücadele eden temsilcimiz, Kocaeli Büyükşehir Belediye voleybol takımı, deplasmanda Ürgüpspor'a set vermeden galip geldi. 20-25, 22-25 ve 23-25’lik setlerle karşılaşmayı 3-0 kazanan bizim efeler oynadığı 3.müsabada bu sezon ki ilk zaferini elde etti.

BAYRAMDAM SONRA BAYRAMI YAŞAMAK İSTİYORUZ

Mavi Beyazlılar ligin 4.haftasında İstanbul BBSK ile 30 Ekim Cumartesi günü İzmit Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Müsabakanın başlama saati 14:00

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.