Kocaelili Gençler Kitaplara Kolay Erişebilecek

Kültür-Sanat 27.10.2021 - 13:00, Güncelleme: 27.10.2021 - 13:00
 

Kocaelili Gençler Kitaplara Kolay Erişebilecek

Kocaeli’de gençlerin kitaplara olan erişimini hızlandıracak yeni bir etkinlik başlıyor. CHP Kocaeli Sosyal Politikalar Komisyonu, düzenleyeceği kitap okuma etkinliği ile gençlerin kitaplara ücretsiz ve daha kolay erişimi için farkındalık yaratacak

Kocaelili Gençler Kitaplara Kolay Erişebilecek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Demet Özgün Karaman ve komisyon üyeleri yürüttükleri çalışmalar kapsamında dönemin ilk etkinliğini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Lise ve üniversite öğrencilerine kitap ve sosyal etkinlik bursu verilmesi talebiyle yola çıkan CHP Kocaeli Sosyal Politikalar Komisyonu, 30 Ekim Cumartesi günü 14.00-15.00 saatleri arasında İzmit Cumhuriyet Parkı Amfi Tiyatro’da farkındalık yaratmak amacıyla kitap okuma etkinliğine imza atacak. “ETKİNLİĞİMİZE TÜM HALKIMIZIN KATILIMI LAİK EĞİTİM MÜCADELEMİZDE BİZLERE GÜÇ VERECEKTİR” Vatandaşların okumak için etkinliğe getirdiği tüm kitaplar, İzmit Belediyesi’nin Cumhuriyet Parkı içerisinde faaliyet gösteren kafesinde oluşturulacak olan kitaplığa bağışlanacak. Özellikle gençlerin kitaplara ücretsiz bir şekilde daha kolay ulaşımının hedeflendiği etkinlik hakkında çağrıda bulunan CHP Kocaeli Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Demet Özgün Karaman, “Etkinliğimize tüm halkımızın katılımı demokratik, bilimsel, parasız, kamusal ve laik eğitim mücadelemizde sesimizi yükseltecek, bizlere güç verecektir” ifadelerini kullandı.      
Kocaeli’de gençlerin kitaplara olan erişimini hızlandıracak yeni bir etkinlik başlıyor. CHP Kocaeli Sosyal Politikalar Komisyonu, düzenleyeceği kitap okuma etkinliği ile gençlerin kitaplara ücretsiz ve daha kolay erişimi için farkındalık yaratacak

Kocaelili Gençler Kitaplara Kolay Erişebilecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Demet Özgün Karaman ve komisyon üyeleri yürüttükleri çalışmalar kapsamında dönemin ilk etkinliğini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Lise ve üniversite öğrencilerine kitap ve sosyal etkinlik bursu verilmesi talebiyle yola çıkan CHP Kocaeli Sosyal Politikalar Komisyonu, 30 Ekim Cumartesi günü 14.00-15.00 saatleri arasında İzmit Cumhuriyet Parkı Amfi Tiyatro’da farkındalık yaratmak amacıyla kitap okuma etkinliğine imza atacak.

“ETKİNLİĞİMİZE TÜM HALKIMIZIN KATILIMI LAİK EĞİTİM MÜCADELEMİZDE BİZLERE GÜÇ VERECEKTİR”

Vatandaşların okumak için etkinliğe getirdiği tüm kitaplar, İzmit Belediyesi’nin Cumhuriyet Parkı içerisinde faaliyet gösteren kafesinde oluşturulacak olan kitaplığa bağışlanacak. Özellikle gençlerin kitaplara ücretsiz bir şekilde daha kolay ulaşımının hedeflendiği etkinlik hakkında çağrıda bulunan CHP Kocaeli Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Demet Özgün Karaman, “Etkinliğimize tüm halkımızın katılımı demokratik, bilimsel, parasız, kamusal ve laik eğitim mücadelemizde sesimizi yükseltecek, bizlere güç verecektir” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.