19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Nihat Yıldırım’dan 29 Ekim Mesajı

Gündem 28.10.2021 - 11:28, Güncelleme: 28.10.2021 - 11:28
 

Nihat Yıldırım’dan 29 Ekim Mesajı

Nihat Yıldırım’dan 29 Ekim Mesajı

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yıldırım mesajında, “29 Ekim, bir devrimin, yıldönümüdür. 98. yıl Dönümünde Cumhuriyet'e sahip çıkmanın onurunu yaşıyor, aziz Türk Milleti'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz. İstiklâl mücadelemizin önderi, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz”.   
Nihat Yıldırım’dan 29 Ekim Mesajı

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yıldırım mesajında, “29 Ekim, bir devrimin, yıldönümüdür. 98. yıl Dönümünde Cumhuriyet'e sahip çıkmanın onurunu yaşıyor, aziz Türk Milleti'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz. İstiklâl mücadelemizin önderi, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz”. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.