GTO Başkanı Çiler’den 29 Ekim Mesajı

Gündem 28.10.2021 - 11:40, Güncelleme: 28.10.2021 - 11:40
 

GTO Başkanı Çiler’den 29 Ekim Mesajı

GTO Başkanı Çiler’den 29 Ekim Mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.  Çiler Mesajında, “ 29 Ekim 1923 tarihi, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük zaferimizin tarihidir. 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlayan kurtuluş mücadelesi, 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurulması sonrası, 29 Ekim 1923’te türlü imkansızlıklar ve yokluklara rağmen verilen bağımsızlık mücadelesi ile bayrağımız göklerde dalgalanmaktadır. Milletimizin insanüstü bir gayret, muhteşem bir mücadele ile yeniden doğuşunun ifadesi olan Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyet ilanı ile, her ne koşul altında olursak olalım asla esarete boyun eğmeyeceğimiz belgelenmiş, böylece aklın ve bilimin üstünlüğü benimsenerek; ülkemizde kalkınma, ilerleme, modernleşme yolunda çok önemli adımlar atılarak, cesaretin, azmin ve kararlılığın nasıl güzel sonuçlar doğurduğu tüm dünyaya kanıtlanmıştır. Bugün milletimizin hem tarihe, hem de gelecek nesillere karşı taşıdığı sorumluluk çok önemli, bir o kadar da gurur vericidir. Bu bilinçle Gebze Ticaret Odası olarak bizler; her gün bir basamak daha yükselmek için şüphesiz ki el birliği ile gayret göstermeye devam edecek, geleceğe daha da ümitle yürümek adına çalışacağız. Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 98. Yıl dönümünde; kazanımlarımızın her geçen gün arttığı, demokrasimizin daha da güçlendiği nice yıl dönümlerine ulaşmak dileğiyle; başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bizlere bu vatanı armağan eden şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anar; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı gönülden kutlarım” İfadelerini kullandı.  
GTO Başkanı Çiler’den 29 Ekim Mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 Çiler Mesajında, “ 29 Ekim 1923 tarihi, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük zaferimizin tarihidir. 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlayan kurtuluş mücadelesi, 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurulması sonrası, 29 Ekim 1923’te türlü imkansızlıklar ve yokluklara rağmen verilen bağımsızlık mücadelesi ile bayrağımız göklerde dalgalanmaktadır. Milletimizin insanüstü bir gayret, muhteşem bir mücadele ile yeniden doğuşunun ifadesi olan Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyet ilanı ile, her ne koşul altında olursak olalım asla esarete boyun eğmeyeceğimiz belgelenmiş, böylece aklın ve bilimin üstünlüğü benimsenerek; ülkemizde kalkınma, ilerleme, modernleşme yolunda çok önemli adımlar atılarak, cesaretin, azmin ve kararlılığın nasıl güzel sonuçlar doğurduğu tüm dünyaya kanıtlanmıştır. Bugün milletimizin hem tarihe, hem de gelecek nesillere karşı taşıdığı sorumluluk çok önemli, bir o kadar da gurur vericidir. Bu bilinçle Gebze Ticaret Odası olarak bizler; her gün bir basamak daha yükselmek için şüphesiz ki el birliği ile gayret göstermeye devam edecek, geleceğe daha da ümitle yürümek adına çalışacağız. Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 98. Yıl dönümünde; kazanımlarımızın her geçen gün arttığı, demokrasimizin daha da güçlendiği nice yıl dönümlerine ulaşmak dileğiyle; başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bizlere bu vatanı armağan eden şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anar; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı gönülden kutlarım” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.