Gölcük'te Sigara Kaçakçılarına Darbe

Kocaeli 28.10.2021 - 13:02, Güncelleme: 28.10.2021 - 13:02
 

Gölcük'te Sigara Kaçakçılarına Darbe

Gölcük'te Sigara Kaçakçılarına Darbe

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde jandarma ekiplerince iki ayrı şahsa ait iki ayrı adreste kaçak sigara operasyonu gerçekleştirildi. Aramada, 47.560 adet dolu makaron (kaçak sigara), 22.600 adet boş makaron ve 12.830 gram kıyılmış tütün ele geçirildi. Olayla ilgili olarak adli tahkikata başlanıldığı öğrenildi.  Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Sigara Kaçakçılığı ile Mücadele kapsamında 26 Ekim 2021 tarihinde, Gölcük ilçesinde 2 ayrı şahsa ait iki ayrı adreste eş zamanlı yapılan arama neticesinde, (47.560) adet dolu makaron (kaçak sigara), (22.600) adet boş makaron ve (12.830) gram kıyılmış tütün ele geçirilmiş olup, olayla ilgili olarak adli tahkikata başlanılmıştır.  İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir” ifadelerine yer verildi.  
Gölcük'te Sigara Kaçakçılarına Darbe

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde jandarma ekiplerince iki ayrı şahsa ait iki ayrı adreste kaçak sigara operasyonu gerçekleştirildi. Aramada, 47.560 adet dolu makaron (kaçak sigara), 22.600 adet boş makaron ve 12.830 gram kıyılmış tütün ele geçirildi. Olayla ilgili olarak adli tahkikata başlanıldığı öğrenildi.

 Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Sigara Kaçakçılığı ile Mücadele kapsamında 26 Ekim 2021 tarihinde, Gölcük ilçesinde 2 ayrı şahsa ait iki ayrı adreste eş zamanlı yapılan arama neticesinde, (47.560) adet dolu makaron (kaçak sigara), (22.600) adet boş makaron ve (12.830) gram kıyılmış tütün ele geçirilmiş olup, olayla ilgili olarak adli tahkikata başlanılmıştır.

 İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.