Dikkat Kar Geliyor

Gündem 30.10.2021 - 11:10, Güncelleme: 30.10.2021 - 11:10
 

Dikkat Kar Geliyor

Dikkat Kar Geliyor

Meteorolojiden çok sayıda il için sağanak ve kar uyarısı ! (30 Ekim Cumartesi hava durumu) Meteoroloji, 30 Ekim Cumartesi günü beklenen hava durumu tahminlerini yayınladı. Yapılan değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz'in doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Ege'nin güneyi ile Akdeniz kıyılarında yağış etkisi gösterecek. Özellikle Doğu illerinde kuvvetli olması beklenen yağışların, yer yer kar ve karla karışık yağmur şeklinde olacağı aktarıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun doğu ve güney kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri ile Ege'nin güney, Akdeniz'in batı kıyıları ve Mersin, Adana çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. ÇOK SAYIDA İL İÇİN KAR UYARISI Erzurum çevreleri ile Erzincan, Muş, Bingöl, Tunceli ve Bitlis’in yüksek kesimlerinde, Van’ın güney ve batısı, Hakkari’nin kuzeyinde karla karışık yağmur ve yer yer kar, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde beklenen yağışların; Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Şırnak, Batman, Mardin ve Şanlıurfa çevrelerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara’nın güneyi, İç Ege, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.  
Dikkat Kar Geliyor

Meteorolojiden çok sayıda il için sağanak ve kar uyarısı !

(30 Ekim Cumartesi hava durumu)

Meteoroloji, 30 Ekim Cumartesi günü beklenen hava durumu tahminlerini yayınladı. Yapılan değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz'in doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Ege'nin güneyi ile Akdeniz kıyılarında yağış etkisi gösterecek. Özellikle Doğu illerinde kuvvetli olması beklenen yağışların, yer yer kar ve karla karışık yağmur şeklinde olacağı aktarıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun doğu ve güney kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri ile Ege'nin güney, Akdeniz'in batı kıyıları ve Mersin, Adana çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ÇOK SAYIDA İL İÇİN KAR UYARISI

Erzurum çevreleri ile Erzincan, Muş, Bingöl, Tunceli ve Bitlis’in yüksek kesimlerinde, Van’ın güney ve batısı, Hakkari’nin kuzeyinde karla karışık yağmur ve yer yer kar, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde beklenen yağışların; Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Şırnak, Batman, Mardin ve Şanlıurfa çevrelerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara’nın güneyi, İç Ege, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.