Gebzeli Dj Ervin Halloween’da Kocaelilileri Coşturdu

Gebze 02.11.2021 - 10:17, Güncelleme: 02.11.2021 - 10:17
 

Gebzeli Dj Ervin Halloween’da Kocaelilileri Coşturdu

Amerikan kültürü tarafından popüler hale gelen Cadılar Bayramı, son yıllarda Türkiye’de de yaygın olarak kutlanıyor. Kocaeliler Halloween'ı Gebzeli DJ Ervin (Ömer Hızlı)'nın muhteşem performansı ile Aytepe Diriliş kampında kutladı.

AYTEPE’DE GEBZELİ DJ ERVİN RÜZGARI Yurt dışında Halloween olarak adlandırılan bayram, Koceli’nin Aytepe  semtin de  özel bir etkinlikle, eğlenmekle isteyenleri bir araya getirdi. Davetliler, sıra dışı kostümlerin boy gösterdiği partide Gebzeli (Ömer HIZLI ) sahne adı  Dj Ervin muhteşem performansı ile katılımcılara unutulmaz bir cadılar bayramı coşkusu yaşattı. Son zamanlarda yükselttiği müzik ivmesi ve oluşturduğu proje çalışmalarıyla dikkatleri üzerine toplayan Dj Ervin gelişen müzik dünyası ve onunla örtüşen müzik kariyeri büyük bir kitleye kendisini tanıtma olanağı sağladı. Geçtiğimiz ay yine Gebze’nin Hacıali köyünde gerçekleştirilen troltungacamping organizasyonun’da   90’s lar partisinde  göstermiş olduğu perfonmansla ulusal basında yer alan Dj Ervin İstanbul'da dahil bir çok yerde yapılan partilerin vazgeçilmez ismi olmaya devam ediyor. Türkiye'nin bir çok kentinde yer alan müzik fesivallerinde sahne performansları gerçekleştirmeye devam eden Dj Ervin kendi müzik şirketi ve müzik stüdyosu olan Fast production  Müzik Yapım şirketinde yeni proje çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.  
Amerikan kültürü tarafından popüler hale gelen Cadılar Bayramı, son yıllarda Türkiye’de de yaygın olarak kutlanıyor. Kocaeliler Halloween'ı Gebzeli DJ Ervin (Ömer Hızlı)'nın muhteşem performansı ile Aytepe Diriliş kampında kutladı.

AYTEPE’DE GEBZELİ DJ ERVİN RÜZGARI

Yurt dışında Halloween olarak adlandırılan bayram, Koceli’nin Aytepe  semtin de  özel bir etkinlikle, eğlenmekle isteyenleri bir araya getirdi. Davetliler, sıra dışı kostümlerin boy gösterdiği partide Gebzeli (Ömer HIZLI ) sahne adı  Dj Ervin muhteşem performansı ile katılımcılara unutulmaz bir cadılar bayramı coşkusu yaşattı.

Son zamanlarda yükselttiği müzik ivmesi ve oluşturduğu proje çalışmalarıyla dikkatleri üzerine toplayan Dj Ervin gelişen müzik dünyası ve onunla örtüşen müzik kariyeri büyük bir kitleye kendisini tanıtma olanağı sağladı.

Geçtiğimiz ay yine Gebze’nin Hacıali köyünde gerçekleştirilen troltungacamping organizasyonun’da   90’s lar partisinde  göstermiş olduğu perfonmansla ulusal basında yer alan Dj Ervin İstanbul'da dahil bir çok yerde yapılan partilerin vazgeçilmez ismi olmaya devam ediyor.

Türkiye'nin bir çok kentinde yer alan müzik fesivallerinde sahne performansları gerçekleştirmeye devam eden Dj Ervin kendi müzik şirketi ve müzik stüdyosu olan Fast production  Müzik Yapım şirketinde yeni proje çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.