TOGG İstanbul Park’ta

Ekonomi 02.11.2021 - 11:25, Güncelleme: 02.11.2021 - 11:28
 

TOGG İstanbul Park’ta

Türkiye’nin otomobili TOGG İstanbul Park’ta piste çıktı. Sosyal medyada üretim aşamalarını ve İstanbul Park pistindeki sürüş görüntüleri paylaşılan TOGG’un videosu, kısa sürede büyük ilgi gördü.

Türkiye’nin otomobili TOGG, sosyal medya hesabından, üretim aşamalarındaki son durum hakkında bir video paylaştı. Paylaşımda, "Elektronik ve mekanik sistem onayı ile fonksiyonel prototip üretimi süreçleri Türkiye’de tamamlanan akıllı SUV cihazımız ön uygunluğunu aldı. Fonksiyonel prototiplerimizi güvenlik, termal, dayanım, dinamik ve performans testleri için akredite test merkezlerine gönderdik." İfadeleri kullanıldı. Videoda, TOGG mühendislerinin titiz çalışmaları ve sürüş deneyimi de izleyicilere gösterildi. Video paylaşıldıktan kısa bir süre sonra yoğun ilgi gördü. Öte yandan, TOGG Prototip Atölyesi'nde üretilen prototiplerin test için akredite test merkezlerine gönderildiği öğrenildi.  
Türkiye’nin otomobili TOGG İstanbul Park’ta piste çıktı. Sosyal medyada üretim aşamalarını ve İstanbul Park pistindeki sürüş görüntüleri paylaşılan TOGG’un videosu, kısa sürede büyük ilgi gördü.

Türkiye’nin otomobili TOGG, sosyal medya hesabından, üretim aşamalarındaki son durum hakkında bir video paylaştı. Paylaşımda, "Elektronik ve mekanik sistem onayı ile fonksiyonel prototip üretimi süreçleri Türkiye’de tamamlanan akıllı SUV cihazımız ön uygunluğunu aldı. Fonksiyonel prototiplerimizi güvenlik, termal, dayanım, dinamik ve performans testleri için akredite test merkezlerine gönderdik." İfadeleri kullanıldı.

Videoda, TOGG mühendislerinin titiz çalışmaları ve sürüş deneyimi de izleyicilere gösterildi. Video paylaşıldıktan kısa bir süre sonra yoğun ilgi gördü. Öte yandan, TOGG Prototip Atölyesi'nde üretilen prototiplerin test için akredite test merkezlerine gönderildiği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.