19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Kirazpınar Halkı Mağdur Edilmesin”

Kocaeli 03.11.2021 - 10:36, Güncelleme: 03.11.2021 - 10:36
 

“Kirazpınar Halkı Mağdur Edilmesin”

“Kirazpınar Halkı Mağdur Edilmesin”

Gebze Belediyesi meclisi oturumunda CHP’li Meclis Üyesi Saide Arslan Çalışkan, Kirazpınar’da hayvancılık yapan vatandaşların mağdur edilmemesi gerektiğini söyledi. Çeşitli gündem maddelerinin görüşüldüğü mecliste CHP’li meclis üyeleri çeşitli önergelere de vererek cevaplanmasını istediler. Meclis üyesi Saide Arslan, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallesinde olduğu gibi Gebze Belediyesinin Kirazpınar’da yaşayan vatandaşlar için de çözüm üretmesini ve mağdur edilmemesini istedi. Gebze belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise; “Amacımız yapısal sorunları çözmek, burada da fakir fukarayı mağdur etmek istemiyoruz. Ben de dana çobanlığından geldim. Burada sorun vatandaşın beslediği üç-beş hayvan değil, adam ahırda 120 büyükbaş besliyorsa bunu yapacağı uygun yer bulmalı. Gebze dışında yaşayıp da burada hayvancılık yapanların 2 binin üzerinde hayvanı buradan çıkardık.” Dedi. Bu arada CHP’li meclis üyesi Arslan ayrıca, Gök Denizcilik firmasının Gebze belediyesine 2020 itibarı ile 6 milyonun üzerinde borcu ile ilgili sorular sordu, belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ise firmanın yapılandırma sürecinden faydalandığını söyledi.
“Kirazpınar Halkı Mağdur Edilmesin”

Gebze Belediyesi meclisi oturumunda CHP’li Meclis Üyesi Saide Arslan Çalışkan, Kirazpınar’da hayvancılık yapan vatandaşların mağdur edilmemesi gerektiğini söyledi. Çeşitli gündem maddelerinin görüşüldüğü mecliste CHP’li meclis üyeleri çeşitli önergelere de vererek cevaplanmasını istediler. Meclis üyesi Saide Arslan, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallesinde olduğu gibi Gebze Belediyesinin Kirazpınar’da yaşayan vatandaşlar için de çözüm üretmesini ve mağdur edilmemesini istedi. Gebze belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise; “Amacımız yapısal sorunları çözmek, burada da fakir fukarayı mağdur etmek istemiyoruz. Ben de dana çobanlığından geldim. Burada sorun vatandaşın beslediği üç-beş hayvan değil, adam ahırda 120 büyükbaş besliyorsa bunu yapacağı uygun yer bulmalı. Gebze dışında yaşayıp da burada hayvancılık yapanların 2 binin üzerinde hayvanı buradan çıkardık.” Dedi.

Bu arada CHP’li meclis üyesi Arslan ayrıca, Gök Denizcilik firmasının Gebze belediyesine 2020 itibarı ile 6 milyonun üzerinde borcu ile ilgili sorular sordu, belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ise firmanın yapılandırma sürecinden faydalandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.