“Kan Merkezi İçin Hazırız”

Gebze 03.11.2021 - 10:54, Güncelleme: 03.11.2021 - 10:54
 

“Kan Merkezi İçin Hazırız”

“Kan Merkezi İçin Hazırız”

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze’ye yapılacak Kan merkezi için hazır olduklarını söyledi. Çiler, “Bu konu Gebze için çok önemli, GTO olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. “ dedi. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Hedef Gazetesi Yazıişleri Müdürü Mustafa Arslan’ın dün gazetemizin başyazısında gündeme getirdiği kan merkezi olayı ile ilgili açıklama yaptı. Bu konunun Gebze için hayati önem taşıdığını söyleyen GTO Başkanı Nail Çiler, “Gebze Ticaret Odası olarak biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Darıca’da yaptırdığımız merkezi içerisinde kan merkezi olacak yer de yaptırıyoruz. Gebzeli hastalara kan ihtiyacı olduğunda Düzce veya İzmit’ten kan getirilmesi büyük sorun oluyor. Artık siyasi erkin bu konuda üzerine düşeni yapması gerekir. Osmangazi Köprüsünü yaptık, bunu mu yapamayacağız. Haftada onlarca kişi bizi ve yakınlarımızı arıyor kan ihtiyacı için. Artık bu konu bizi aşmış ve sorun Gebze’nin sorunu haline gelmiş. Gebze Ticaret Odası olarak biz üzerimize ne düşüyorsa elimizi taşın altına koymaya hazırız.” Dedi. Farabi Araştırma Hastanesi’nin kapsamının daha da genişletilmesi gerektiğine dikkat çeken Nail Çiler, “Burada da sağlık bilimleri enstitüsü açılacaktı ama olmadı. Gebzeli bölgesindeki hastaların Umuttepe’ye gitmesini istemiyoruz. Tahlil için buradan 60 km Umutte’ye giden bir çok hasta yolda baygınlık geçiriyor. Bunların da düşünülmesi gerekir” dedi. Bir süre önce Hedeaf Tv Canlı yayınına katılan Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel de kan merkezinin Gebze için acil ihtiyaç olduğuna dikkat çekmişti. Tunçel, “Yer konusunda binamız hazır, Kızılay genel merkezi bize kan merkezi yapalım desin hemen yeri tahsis edelim” demişti. Bu gelişmelerden sonra Gebze için hayati önem arz eden Kan Merkezi ile ilgili nasıl bir gelişme olacak merak ediliyor.
“Kan Merkezi İçin Hazırız”

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze’ye yapılacak Kan merkezi için hazır olduklarını söyledi. Çiler, “Bu konu Gebze için çok önemli, GTO olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. “ dedi.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Hedef Gazetesi Yazıişleri Müdürü Mustafa Arslan’ın dün gazetemizin başyazısında gündeme getirdiği kan merkezi olayı ile ilgili açıklama yaptı. Bu konunun Gebze için hayati önem taşıdığını söyleyen GTO Başkanı Nail Çiler, “Gebze Ticaret Odası olarak biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Darıca’da yaptırdığımız merkezi içerisinde kan merkezi olacak yer de yaptırıyoruz. Gebzeli hastalara kan ihtiyacı olduğunda Düzce veya İzmit’ten kan getirilmesi büyük sorun oluyor. Artık siyasi erkin bu konuda üzerine düşeni yapması gerekir. Osmangazi Köprüsünü yaptık, bunu mu yapamayacağız. Haftada onlarca kişi bizi ve yakınlarımızı arıyor kan ihtiyacı için. Artık bu konu bizi aşmış ve sorun Gebze’nin sorunu haline gelmiş. Gebze Ticaret Odası olarak biz üzerimize ne düşüyorsa elimizi taşın altına koymaya hazırız.” Dedi. Farabi Araştırma Hastanesi’nin kapsamının daha da genişletilmesi gerektiğine dikkat çeken Nail Çiler, “Burada da sağlık bilimleri enstitüsü açılacaktı ama olmadı. Gebzeli bölgesindeki hastaların Umuttepe’ye gitmesini istemiyoruz. Tahlil için buradan 60 km Umutte’ye giden bir çok hasta yolda baygınlık geçiriyor. Bunların da düşünülmesi gerekir” dedi.

Bir süre önce Hedeaf Tv Canlı yayınına katılan Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel de kan merkezinin Gebze için acil ihtiyaç olduğuna dikkat çekmişti. Tunçel, “Yer konusunda binamız hazır, Kızılay genel merkezi bize kan merkezi yapalım desin hemen yeri tahsis edelim” demişti. Bu gelişmelerden sonra Gebze için hayati önem arz eden Kan Merkezi ile ilgili nasıl bir gelişme olacak merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.