Gebze’ye Bir Çevreci Yatırım Daha

Gebze 03.11.2021 - 11:31, Güncelleme: 03.11.2021 - 11:31
 

Gebze’ye Bir Çevreci Yatırım Daha

Sıfır atık alanındaki öncü çalışmalarıyla çevre ödülü kazanan Gebze Belediyesi yeni bir projeye daha imza attı. Kirazpınar Mahallesi’nde 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’nin temeli atıldı.

Sıfır atık çalışmalarıyla, “Sıfır Atık İle Engelleri Aşıyoruz” çevre ödülünü alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’nin temelini attı. Kirazpınar Mahallesi’nde hizmete girecek Gebze Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi 6 bin 600 metrekare alan üzerinde yükselecek. Çevreye duyarlı Gebzelilerin katkıları ve katılımlarıyla kaynağında ayrıştırılan ambalaj, ilaç, yağ ve benzeri atık bölümlerinin yer alacağı Gebze Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’nde kompost gübre üretim alanı, eğitim alanları, simülasyon odaları ve sosyal donatı alanları yer alacak. “GEBZE’YE GÜMÜŞ ATIK BELGESİ KAZANDIRACAĞIZ” Gebze bölgesinin 2. atık getirme merkezi vasfını taşıyacak olan Gebze Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’nin temel atma töreninde kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bugün dualarla temelini attığımız merkezimizi en kısa sürede hizmete alacağız inşallah. Gebze Belediyesi olarak sıfır atık alanında iddialı olduğumuzu her zaman dile getiriyoruz. Bu yeni yatırımımızla birlikte, sıfır atık belgemizi gümüş atık belgesine dönüştüreceğiz. Böylelikle Türkiye’de ilk gümüş atık belgesi olan belediye ünvanını kazanacağız. Tesisimiz şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Sıfır atık alanındaki öncü çalışmalarıyla çevre ödülü kazanan Gebze Belediyesi yeni bir projeye daha imza attı. Kirazpınar Mahallesi’nde 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’nin temeli atıldı.

Sıfır atık çalışmalarıyla, “Sıfır Atık İle Engelleri Aşıyoruz” çevre ödülünü alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’nin temelini attı. Kirazpınar Mahallesi’nde hizmete girecek Gebze Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi 6 bin 600 metrekare alan üzerinde yükselecek. Çevreye duyarlı Gebzelilerin katkıları ve katılımlarıyla kaynağında ayrıştırılan ambalaj, ilaç, yağ ve benzeri atık bölümlerinin yer alacağı Gebze Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’nde kompost gübre üretim alanı, eğitim alanları, simülasyon odaları ve sosyal donatı alanları yer alacak.

“GEBZE’YE GÜMÜŞ ATIK BELGESİ KAZANDIRACAĞIZ”

Gebze bölgesinin 2. atık getirme merkezi vasfını taşıyacak olan Gebze Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’nin temel atma töreninde kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bugün dualarla temelini attığımız merkezimizi en kısa sürede hizmete alacağız inşallah. Gebze Belediyesi olarak sıfır atık alanında iddialı olduğumuzu her zaman dile getiriyoruz. Bu yeni yatırımımızla birlikte, sıfır atık belgemizi gümüş atık belgesine dönüştüreceğiz. Böylelikle Türkiye’de ilk gümüş atık belgesi olan belediye ünvanını kazanacağız. Tesisimiz şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.