“Üretim Ekonomisini Hayata Geçireceğiz”

Gebze 03.11.2021 - 14:53, Güncelleme: 03.11.2021 - 14:53
 

“Üretim Ekonomisini Hayata Geçireceğiz”

“Üretim Ekonomisini Hayata Geçireceğiz”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç İlçe İcra toplantısı sonunda açıklamalarda bulundu. Kılıç; “İktidara geldiğimizde borç faiz zam vergi ekonomisi yerine ihracat istihdam ve üretim ekonomisini hayata geçireceğiz” dedi. Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç yaptığı açıklamada; “İktidara geldiğimizde kaynak paketlerimizle oluşturacağımız kaynaklarımızı atanamayan öğretmenlerimiz, EYT mağdurlarımız, çiftçimizin köylümüzün borç faizlerinin silinmesi için ve vatandaşlarımızın banka borcunun faizlerinin silinmesi için kullanacağız. Yani önce imtiyazlılar, yandaşlar, holdingler değil önce millet önce ezilenler diyeceğiz. Konuşmasında muhalefet partilerine de eleştirilerde bulunan İlçe Başkanı Engin Kılıç ;Bu malum muhalefetin içinde 20 sene evvel 28 Şubat olaylarında tanklara selam duranlar var. Bunları siz de biz de çok iyi biliyoruz. İsmini vermeye gerek yok. Türkiye'yi Suriye'de bataklığa sürükleyenler var bu malum muhalefet partilerinin içerisinde. Bunların içinde ekonomiden sorunlu devlet bakanı olduklarında yılda 35 milyar dolar borç faizi ödeyenler var. Yine bu muhalefetin içinde Bilderberg toplantılarının müdavimleri var. Bilderberg’de bu ülkeye hayır gelebilir mi? Bu muhalefetin içerisinde 17 sene evvel Irak’a ilk Amerikan bombası düştüğünde 6 milyar dolar kredimiz hazır diyebilecek zihniyette insanlar var” bunlardan hayır gelir mi?” dedi. Kılıç; “İktidara geldiğimizde borç faiz zam vergi ekonomisi yerine ihracat istihdam ve üretim ekonomisini hayata geçireceğimizi ifade eden Kılıç: Kaynak paketlerimizle oluşturacağımız kaynaklarımızı atanamayan öğretmenlerimiz, EYT mağdurlarımız, çiftçimizin köylümüzün borç faizlerinin silinmesi için ve vatandaşlarımızın banka borcunun faizlerinin silinmesi için kullanacağız. Yani önce imtiyazlılar, yandaşlar, holdingler değil önce millet önce ezilenler diyeceğiz. Bunun için hazırız.” Dedi.  
“Üretim Ekonomisini Hayata Geçireceğiz”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç İlçe İcra toplantısı sonunda açıklamalarda bulundu. Kılıç; “İktidara geldiğimizde borç faiz zam vergi ekonomisi yerine ihracat istihdam ve üretim ekonomisini hayata geçireceğiz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç yaptığı açıklamada; “İktidara geldiğimizde kaynak paketlerimizle oluşturacağımız kaynaklarımızı atanamayan öğretmenlerimiz, EYT mağdurlarımız, çiftçimizin köylümüzün borç faizlerinin silinmesi için ve vatandaşlarımızın banka borcunun faizlerinin silinmesi için kullanacağız. Yani önce imtiyazlılar, yandaşlar, holdingler değil önce millet önce ezilenler diyeceğiz.

Konuşmasında muhalefet partilerine de eleştirilerde bulunan İlçe Başkanı Engin Kılıç ;Bu malum muhalefetin içinde 20 sene evvel 28 Şubat olaylarında tanklara selam duranlar var. Bunları siz de biz de çok iyi biliyoruz. İsmini vermeye gerek yok. Türkiye'yi Suriye'de bataklığa sürükleyenler var bu malum muhalefet partilerinin içerisinde. Bunların içinde ekonomiden sorunlu devlet bakanı olduklarında yılda 35 milyar dolar borç faizi ödeyenler var. Yine bu muhalefetin içinde Bilderberg toplantılarının müdavimleri var. Bilderberg’de bu ülkeye hayır gelebilir mi? Bu muhalefetin içerisinde 17 sene evvel Irak’a ilk Amerikan bombası düştüğünde 6 milyar dolar kredimiz hazır diyebilecek zihniyette insanlar var” bunlardan hayır gelir mi?” dedi.

Kılıç; “İktidara geldiğimizde borç faiz zam vergi ekonomisi yerine ihracat istihdam ve üretim ekonomisini hayata geçireceğimizi ifade eden Kılıç: Kaynak paketlerimizle oluşturacağımız kaynaklarımızı atanamayan öğretmenlerimiz, EYT mağdurlarımız, çiftçimizin köylümüzün borç faizlerinin silinmesi için ve vatandaşlarımızın banka borcunun faizlerinin silinmesi için kullanacağız. Yani önce imtiyazlılar, yandaşlar, holdingler değil önce millet önce ezilenler diyeceğiz. Bunun için hazırız.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.