19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli’de DEAŞ ve FETÖ Operasyonu: 11 Gözaltı

Kocaeli 03.11.2021 - 14:59, Güncelleme: 03.11.2021 - 14:59
 

Kocaeli’de DEAŞ ve FETÖ Operasyonu: 11 Gözaltı

Kocaeli’de DEAŞ ve FETÖ Operasyonu: 11 Gözaltı

Kocaeli’de, terör örgütleri DEAŞ ve FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 11 kişi gözaltına alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ ve FETÖ'ye yönelik operasyon düzenledi. DEAŞ içerisinde faaliyet yürüttükleri ve finansman sağladıkları belirlenen 7 şüpheli gözaltına alındı. FETÖ/PDY’nin Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki yapılanmasına yönelik yapılan operasyonda ise 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin sorgularının sürdüğü bildirildi.  
Kocaeli’de DEAŞ ve FETÖ Operasyonu: 11 Gözaltı

Kocaeli’de, terör örgütleri DEAŞ ve FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 11 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ ve FETÖ'ye yönelik operasyon düzenledi. DEAŞ içerisinde faaliyet yürüttükleri ve finansman sağladıkları belirlenen 7 şüpheli gözaltına alındı. FETÖ/PDY’nin Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki yapılanmasına yönelik yapılan operasyonda ise 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin sorgularının sürdüğü bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.