Gebze Belediyesi Yarı Finalde!

Spor 05.11.2021 - 11:02, Güncelleme: 05.11.2021 - 11:02
 

Gebze Belediyesi Yarı Finalde!

Gebze Belediyesi Yarı Finalde!

1 haftalık aradan sonra start alan Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası, Çeyrek Final maçların da büyük heyecan yaşandı. Nefesleri kesen Gebze Belediyesi-TST Tamsan maçını 6-4 kazanan Gebze Belediyesi adını yarı finale yazdırdı. Onur’un koordinesinde ki Gebze Belediyesi, Hamza ve Melih’in etkili futboluyla, rakibi Tamsan’a üstünlük kurdu. Maçın genelinde üstün gözüken Gebze Belediyesi, bu zorlu turnuva da yarı final bileti alarak, ciddi bir başarı gösterdi. Gebze Belediyesi Basın Yayın Müdürü Mecit Keskinoğlu, yakın arkadaşı Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü Basın Yayın Müdürü Halil Beşer ile izlediği çeyrek final maçı sonrası büyük sevinç yaşadı. Her iki takımı da mücadelelerinden dolayı tebrik eden Keskinoğlu, turnuvanın en kaliteli ve en çekişmeli maçanın oynandığını dile getirdi.Turnuva da finalin en büyük adayı olarak gösterilen Tamsan, kalecisinin son dakika da maça gelmemesi ile büyük sıkıntı yaşadı. Hakan ve Şevket’in sakatlıklarına rağmen forma giydikleri maçta kaleci eksikliği Tamsan’ın turnuvaya veda etmesinde büyük rol oynadı. ERDOĞDU, BİLDİĞİNİZ GİBİ Toplam 8 futbolcu ile mücadele ettiği Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda bir çok zorlu rakibi mağlup eden Erdoğdu Geri Dönüşüm, çeyrek finali de zorlanmadan geçti. Rakip Yüzyıl Hastanesi, kadrosunda ki tecrübeli isimlere rağmen Erdoğdu’ya diş geçiremedi. Hüseyin Erdoğdu’nun attığı gollerle bir kez daha yıldızlaştığı Çeyrek Final maçı, aynı zamanda turnuvanın en kolay geçilen eleme maçı oldu. Yarı Final de Gebze Belediyesi’nin rakibi olan Erdoğdu Geri Dönüşüm, şimdiden final oynayacak takımlar arasında gösterilmeye başlandı.
Gebze Belediyesi Yarı Finalde!

1 haftalık aradan sonra start alan Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası, Çeyrek Final maçların da büyük heyecan yaşandı. Nefesleri kesen Gebze Belediyesi-TST Tamsan maçını 6-4 kazanan Gebze Belediyesi adını yarı finale yazdırdı.

Onur’un koordinesinde ki Gebze Belediyesi, Hamza ve Melih’in etkili futboluyla, rakibi Tamsan’a üstünlük kurdu. Maçın genelinde üstün gözüken Gebze Belediyesi, bu zorlu turnuva da yarı final bileti alarak, ciddi bir başarı gösterdi. Gebze Belediyesi Basın Yayın Müdürü Mecit Keskinoğlu, yakın arkadaşı Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü Basın Yayın Müdürü Halil Beşer ile izlediği çeyrek final maçı sonrası büyük sevinç yaşadı. Her iki takımı da mücadelelerinden dolayı tebrik eden Keskinoğlu, turnuvanın en kaliteli ve en çekişmeli maçanın oynandığını dile getirdi.Turnuva da finalin en büyük adayı olarak gösterilen Tamsan, kalecisinin son dakika da maça gelmemesi ile büyük sıkıntı yaşadı. Hakan ve Şevket’in sakatlıklarına rağmen forma giydikleri maçta kaleci eksikliği Tamsan’ın turnuvaya veda etmesinde büyük rol oynadı.

ERDOĞDU, BİLDİĞİNİZ GİBİ

Toplam 8 futbolcu ile mücadele ettiği Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda bir çok zorlu rakibi mağlup eden Erdoğdu Geri Dönüşüm, çeyrek finali de zorlanmadan geçti. Rakip Yüzyıl Hastanesi, kadrosunda ki tecrübeli isimlere rağmen Erdoğdu’ya diş geçiremedi. Hüseyin Erdoğdu’nun attığı gollerle bir kez daha yıldızlaştığı Çeyrek Final maçı, aynı zamanda turnuvanın en kolay geçilen eleme maçı oldu. Yarı Final de Gebze Belediyesi’nin rakibi olan Erdoğdu Geri Dönüşüm, şimdiden final oynayacak takımlar arasında gösterilmeye başlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.