19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kağıtspor’un Parkedeki Tek Amacı Galip Gelmek

Spor 06.11.2021 - 09:56, Güncelleme: 06.11.2021 - 09:56
 

Kağıtspor’un Parkedeki Tek Amacı Galip Gelmek

Kağıtspor’un Parkedeki Tek Amacı Galip Gelmek

TBL temsilcimiz Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, pazartesi deplasmanında Finalspor’a 71-69 mağlup olarak, parkeden üzgün ayrılmıştı. Artık tüm dikkatler, pazartesi günü evinde oynayacağı Ted Ankara Kolejliler müsabakasında, tek amaç ise galip gelmek. OYNANAN MÜSABAKALAR VE YAYIN BİLGİSİ Misli.com Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 2021-2022 sezonunda 5. Hafta rekabetlerinin tutkusu yaşandı. Ligde TED Ankara Kolejliler - Akran Gemlik Basketbol ve Final Spor - Kocaeli BŞB Kağıtspor müsabakaları, TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Diğer karşılaşmalar ise TBF YouTube kanalından naklen basketbol severlerle buluştu.
Kağıtspor’un Parkedeki Tek Amacı Galip Gelmek

TBL temsilcimiz Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, pazartesi deplasmanında Finalspor’a 71-69 mağlup olarak, parkeden üzgün ayrılmıştı. Artık tüm dikkatler, pazartesi günü evinde oynayacağı Ted Ankara Kolejliler müsabakasında, tek amaç ise galip gelmek.

OYNANAN MÜSABAKALAR VE YAYIN BİLGİSİ

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 2021-2022 sezonunda 5. Hafta rekabetlerinin tutkusu yaşandı. Ligde TED Ankara Kolejliler - Akran Gemlik Basketbol ve Final Spor - Kocaeli BŞB Kağıtspor müsabakaları, TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Diğer karşılaşmalar ise TBF YouTube kanalından naklen basketbol severlerle buluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.