19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TAYSAD Başkanı O Eğitim Kurumunu Tebrik Etti

Kocaeli 06.11.2021 - 10:05, Güncelleme: 06.11.2021 - 10:05
 

TAYSAD Başkanı O Eğitim Kurumunu Tebrik Etti

TAYSAD Başkanı O Eğitim Kurumunu Tebrik Etti

TAYSAD Başkanı Albert Saydam, Güzeller OSB içerisindeki Adem Ceylan Final Teknik Kolejini ziyaret etti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Saydam; “Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde Türk sanayisine nitelikli çalışan yetiştiren bir Meslek Teknik Lisesi keşfetme fırsatını yakaladım. “Ara Eleman Değil Aranan Eleman Yetiştiriyoruz” sloganıyla çıkmışlar yola... Üstelik sadece teknik eğitim ile kalmayıp, spor ve sanat ile de öğrencilerin kişisel gelişimlerinin desteklenmesi için her türlü imkânı oluşturmuşlar. Sanayi-Öğretim kurumları arasında güçlü ve kapsayıcı bir bağ kurulmasının, iş birliklerinin zenginleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sektörün popüler söylemi “Dönüşüm”, lise sıralarında teknolojik alt yapı ile meslek öğrenen gençlerden başlamalı. Ne diyelim; sayıları çoğalsın, tüm meslek liselerine ilham olsunlar... Adem Ceylan Final Meslek Teknik Koleji’ni tebrik ediyorum.” Dedi.
TAYSAD Başkanı O Eğitim Kurumunu Tebrik Etti

TAYSAD Başkanı Albert Saydam, Güzeller OSB içerisindeki Adem Ceylan Final Teknik Kolejini ziyaret etti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Saydam; “Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde Türk sanayisine nitelikli çalışan yetiştiren bir Meslek Teknik Lisesi keşfetme fırsatını yakaladım. “Ara Eleman Değil Aranan Eleman Yetiştiriyoruz” sloganıyla çıkmışlar yola...

Üstelik sadece teknik eğitim ile kalmayıp, spor ve sanat ile de öğrencilerin kişisel gelişimlerinin desteklenmesi için her türlü imkânı oluşturmuşlar. Sanayi-Öğretim kurumları arasında güçlü ve kapsayıcı bir bağ kurulmasının, iş birliklerinin zenginleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Sektörün popüler söylemi “Dönüşüm”, lise sıralarında teknolojik alt yapı ile meslek öğrenen gençlerden başlamalı. Ne diyelim; sayıları çoğalsın, tüm meslek liselerine ilham olsunlar...
Adem Ceylan Final Meslek Teknik Koleji’ni tebrik ediyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.