19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Emniyette Eğitimler Devam Ediyor

Kocaeli 06.11.2021 - 10:24, Güncelleme: 06.11.2021 - 10:24
 

Emniyette Eğitimler Devam Ediyor

Emniyette Eğitimler Devam Ediyor

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri kapsamında eğitimler devam ediyor. Bu kapsamda; Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi Konferans Salonunda okul aile birliği üyeleri ile öğrenci velilerinden oluşan 35 anneye eğitim verildi. Uyuma ve Kades uygulamaları hakkında katılımcılara bilgilendirme yapıldı. Ayrıca Gebze bölgesinde çalışan çarşı ve mahalle bekçisinden oluşan 68 kişilik gruba hizmet içi eğitimler kapsamında narko-rehber eğitimi verildi.
Emniyette Eğitimler Devam Ediyor

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri kapsamında eğitimler devam ediyor.

Bu kapsamda;

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi Konferans Salonunda okul aile birliği üyeleri ile öğrenci velilerinden oluşan 35 anneye eğitim verildi. Uyuma ve Kades uygulamaları hakkında katılımcılara bilgilendirme yapıldı. Ayrıca Gebze bölgesinde çalışan çarşı ve mahalle bekçisinden oluşan 68 kişilik gruba hizmet içi eğitimler kapsamında narko-rehber eğitimi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.